Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Mie Dec 28, 2011 10:17 am Titlul subiectului:
Ce inseamna cei 10%?
Daca vorbim de POSDRU, Acordul de parteneriat este documentul care normeaza angajamentele partenerilor, ca atare cheltuielile facute de catre parteneri trebuie sa fie in conformitate cu acesta.
Cum la solicitant contractul de finantare este documentul in baza caruia se genereaza activitati si cheltuieli, la parteneri documentul este Acordul de parteneriat.
In teorie AM/OI trebuie sa verifice cheltuielile partenerilor pe baza Acordului de parteneriat, in practica am vazut ca mai sunt si "scapari".
PS: oricum intr-un proiect, de genul celor finantate din fonduri nerambursabile, este bine sa aveti documente acoperitoare, justificative.
Trimis: Mie Dec 28, 2011 10:28 am Titlul subiectului:
E vorba de cei 10% din valoarea proiectului pentru activitati in afara regiunii proiectului, conform cu Ordinul 1117/2010.
Exista un Acord de parteneriat, dar acolo nu se spune nimic de acesti 10% in afara regiunii proiectului.
Si eu m-am gandit sa fac un document intre parteneri dar care sa nu fie depus la AM/OI.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum