Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Mie Sep 14, 2011 9:05 am Titlul subiectului: Finantare fabrica reciclare deseuri
Buna ziua,
Ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare:
- pe ce masura pot aplica pentru o fabrica in care sa reciclez tot ce pot din gunoi si sa am parte de o finantare de peste 50-60%?
Mentionez ca , codul CAEN pentru aceasta investitie este 383x. Am gasit cateva variante de finantare:
- 312 PNDR: minus prea mica finantarea;
- 111b POSCCE cea de 6 mil: minus masura incheiata;
- hg1680 MFINANTE: minus finantare prea mica.
Investitia va fi in mediul rural / giurgiu si se va situa, ca valoare, undeva peste 12 mil lei.
Imi cer scuze daca intru in categoria celor care nu stiu ce vor sau care agaseaza cu intrebari aiurea.
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
Trimis: Mie Sep 14, 2011 12:43 pm Titlul subiectului:
POS-CCE 1.1.1a A2: finantare de pana la 1.065.000 lei. Se deschide in octombrie. Restul liniilor vad ca le stiti.
Pe niciuna insa nu puteti sa reciclati tot ce se poate "din gunoi" pentru ca denumirea corecta a codului CAEN include precizarea "materialelor reciclabile sortate"
Trimis: Mie Sep 14, 2011 12:49 pm Titlul subiectului:
MihaiPatrascu a scris:
POS-CCE 1.1.1a A2: finantare de pana la 1.065.000 lei. Se deschide in octombrie. Restul liniilor vad ca le stiti.
Pe niciuna insa nu puteti sa reciclati tot ce se poate "din gunoi" pentru ca denumirea corecta a codului CAEN include precizarea "materialelor reciclabile sortate"
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum