Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Sâm Sep 10, 2011 4:29 pm Titlul subiectului: Sănătate umană: cabinet stomatologic in mediul rural
Buna ziua,
Sotia are un cab. stomatologic langa Brasov (CMI) pe care l-am infiintat cu fonduri proprii. Merge f bine. Dorim sa deschidem in alta comuna un cab. asemanator pt ca suntem siguri ca va fi foarte bine atat pt noi cat si pentru pacientii din zona dar, avem nevoie de fonduri.
Am inteles ca nu se acorda fonduri pt CMI, ce sa facem sa infintam si sa functionam ca SRL? ar mai fi nevoie de inca un an si ceva, timp in care altcineva ar putea sa dezvolte aceasta idee.
Putem accesa fd ca persoana fizica autorizata? sau pe firma (SRL) mea cu sediul in Bucuresti cu obiect de activitate -imobiliara- sa mai adaug si ca obiect de activitate -stomatologia.
Va multumesc si va doresc o activitate plina de satisfactii.
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
Trimis: Sâm Sep 10, 2011 10:43 pm Titlul subiectului:
Exista MULTE topicuri despre cabinete medicale; inca unul este inutil. Cititi ce s-a scris deja si continuati discutia intr-un topic care este apropiat de ce doriti dvs.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum