Forum www.fonduri-structurale.ro

 
Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare Regulament

Firme care dau teapa in consultanta:B& B Grup de consult

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum www.fonduri-structurale.ro -> SERVICII DE CONSULTANTA
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
chris77_g
Nou venit


Data înscrierii: 01/Ian/1970
Mesaje: 3

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2009 1:08 am    Titlul subiectului: Firme care dau teapa in consultanta:B& B Grup de consult Răspunde cu citat (quote)

Am solicitat Garzii Financiare si ANAF sa verifice la Grupul de Consultanta B&B GRUPUL DE CONSULTANTA PENTRU IMM S.R.L.
- baza de impunere
- legalitatea si conformitatea declaratiilor fiscale
- corectitudinea si exactitatea indeplinirii obligatiilor fiscale
- respectarea legislatiei fiscale si financiar - contabile
- stabilirea diferentelor de plata si accesoriilor aferente acestora
- plata datoriilor catre bugetul general consolidat al statului

Din cate stiu eu, nici o societate comerciala nu poate taia facturi, chitante catre alta societate, mai mari de 5.000 ron.
Grupul de Consultanta B&B GRUPUL DE CONSULTANTA PENTRU IMM S.R.L. a emis catre societatea noastra, o factura cu mult mai mult decat aceasta valoare. Sunt convins ca aceasta situatie nu este singulara de aceea am rugat organele de control fiscal sa faca un control amanuntit la aceste 2 societati comerciale la care sunt actionari domnii Bacus Ion si Baiceanu Radu Mihail.

IN luna MAI 2009 AM INCHEIAT UN CONTRACT DE CONSULTANTA PENTRU ACCESAREA DE FONDURI STRUCTURALE CU Grupul de Consultanta B&B GRUPUL DE CONSULTANTA PENTRU IMM S.R.L.

Am platit un avans de aproape 8.000 ron in vederea depunerii dosarului pentru obtinerea acestei finantari. Am dat acestei firme toate actele necesare, am confirmare de primire a actelor, dar de 6 luni nu mai dau de dansii.

I-am cautat la Sediul central, Str. Av.LT. Radu Beller , Nr 31 , Et. 3 , Ap. 5 , Sec. 1 - Bucuresti ., Tel Fix/Fax : 021/ 230.61.51, Tel Mob. : 0731/ 835.995, Email: office@consultanta-imm.ro

Acolo am dat numai de dl. Paraschiv proprietarul apartamentului inchiriat de Grupul de Consultanta B&B GRUPUL DE CONSULTANTA PENTRU IMM S.R.L.. Acesta se plangea ca Grupul de Consultanta B&B GRUPUL DE CONSULTANTA PENTRU IMM S.R.L. l-a lasat cu o datorie de 5.000 RON la intretinere, cablu, telefon si Electrica.

La Sediul social
Aleea Lipanesti , Nr 2 , Bl J22 , Sc B , Et 1 , Ap. 14 , Sec. 3 - Bucuresti .
Tel Mobil : 0769/ 743 083 0731/ 835 992 Persoana de contact : Bacus Ion - Dorin , Director GENERAL, mi a raspuns D-na Bacus care m-a mintit ca familia Bacus a vandut apartamentul si ca ea este "Dna Popescu" cea care a cumparat apartamentul de la familia Bacus.

La Departamentul de PROIECTARE FINANCIARA: Technical Manager On European, Banking Projects Persoana de contact : Baiceanu Radu Mihai
Tel Mobil : 0731/ 835 991
Email : baiceanu.radu@consultanta-imm.ro
Persoana de contact : Baiceanu Radu Mihai
nu am reusit sa ii gasesc nici aici. Aceasta e pagina de web la care isi fac publicitate acesti infractori

Pagina de web este : http:// fonduristructurale.wgz.ro/
Am reusit sa aflu ca dl. Baiceanu mai are o firma cu acelasi profil de activitate pe care o puteti gasi si dvs la :
http:// consultantafinanciara.wgz.ro/thema/credite-bancare-persoane

SEDIUL SOCIAL:
BUCURESTI SECTOR 2 STRADA HIRAMULUI NR. 3
PUNCT DE LUCRU:BUCURESTI PIATRA MIHAIL KOGALNICEANU NR. 1 SC.B PARTER SECTOR 5
grupdeconsultantafinanciara@gmail.com
WEB: www. consultantafinanciara.wgz.ro

TEL/FAX:0374004205
MOBIL:0731835991
0758098840

Am reusit sa contactez a 2 societate la nr. de tel: 021. 314.10.59, 0763. 869. 466, si pe dl. baiceanu la nr. 0758. 098. 840. Le-am solicitat restituirea banilor dati intrucat nu au facut nici un demers in depunerea proiectului de finantare, avand totate actele solicitate, dar mi-au spus ca nu au de unde sa imi restituie banii.

Am solicitat ANAF si GF verificarea activitatii acestor firme intrucat am aflat ca in situatia mea se afla mai multe persoane. Astept raspunsul ANAF si GF dupa solutionarea controlului. Daca mai este cineva inselat de aceleasi societati, sau de alti infractori in costume, va rog sa imi scrieti pe acest forum sau la adresa de email chris77_g@yahoo.com.
Va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MihaiPatrascu
Site Admin


Data înscrierii: 13/Iul/2009
Mesaje: 544
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Dec 16, 2009 2:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In urma semnalarii constat si eu o incalcare a legii, produsa in dauna muncii mele: pe situl http:// fonduristructurale. wgz. ro/ au copiat cu nesimtire textele introductive si rubrica de intrebari si raspunsuri frecvente privind fondurile europene, texte al caror original se poate regasi pe situl meu din semnatura. Este o incalcare clara si evidenta a drepturilor de autor ale societatii pe care o reprezint, drepturi clar asumate si datate pe fiecare pagina a sitului meu.

Citind mai departe pe situl acestor plagiatori, trecand peste modul agramat si ortografic eronat de exprimare, constat ca ei percep o taxa de 800 lei (!) pentru a stabili eligibilitatea unei societati. Un consultant serios face astfel de minime verificari in mod gratuit, inainte de a intra intr-o relatie contractuala cu eventualul client.

Mai constat ca cer un pomelnic de documente, majoritatea nenecesare (situatiile financiare semestriale pe anii anteriori sunt irelevante iar datele din bilanturi se regasesc pe Internet); probabil ca o fac ca sa mascheze simplitatea unei analize de maxim 1/2 ora si pentru a justifica catre eventualul client plata de care vorbeam mai sus.

Situl lor "musteste" de afirmatii fara acoperire si exprimari improprii lucrului cu fondurile europene. Impresia generala ar fi ca elaboratorul continutului (putinul care nu a fost copiat/furat din alte parti) a avut o tangenta minima cu domeniul in care se lauda ca activeaza societatea.

Retractez afirmatiile malitioase despre acesti indivizi atunci cand ma contacteaza si imi dovedesc ca au inlaturat de pe situl lor continutul furat de la mine.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
geo_t
Expert


Data înscrierii: 11/Ian/2007
Mesaje: 712
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 20, 2009 1:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Constat cu mahnire ca nenumaratele discutii pe teme "cum alegem consultantul" au fost inutile.
Cu si mai mare mahnire afirm ca astfel de tzepari, unii chiar mai mari, s-au indestulat cu contracte cu statul sub acoperisul inaltilor functionari publici care au sfatuit autoritatile publice sa lucreze cu oamenii lor. Au rezultat tzepe de sute de mii de euro si primari buni de dat cu subsemnatul la curtea de conturi.
Isi inchiriau apartamente in Piata Victoriei si spuneau ca au relatii mari "sus"...
In aceasta piata gri este cu atat mai mare meritul celor care si-au patrat profesionalismul si corectitudinea desi, poate, au fost considerati fraieri...
_________________
Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
baiceanuradu
Nou venit


Data înscrierii: 11/Ian/2007
Mesaje: 4

MesajTrimis: Mie Ian 27, 2010 4:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stimate domnule Gavanescu Cristian ,(fiul domnului Gavanescu Victor ),ceea ce d-voastra ati postat pe acest site este o inducere in eroare a persoanelor ce citesc articolul.

Doresc sa raspund sistematic si sa arat ,cine este infractor/mincinos.
Imi pare rau ca nu am vazut acest articol mai devreme ,fiindca dezminteam si demontam cele spuse de d-voastra.

Societatea B&B GRUPUL DECONSULTANTA PENTRU IMM SRL, a incheiat un contract de prestari servicii cu SC STEFARIMED SRL reprezentata de dl. VAVANESCU VICTOR ( tatal si asociata tatalui d-voastra) d-na Leila, cu privire la intocmirea unui plan de afaceri si a cererii de finantare pentru programul POR-AXA 4.3.

Contractul are la baza intocmirii o serie de clauze pentru ambele parti,clauze ce au fost respectate de catre societatea B&B (ASA CUM AM DOVEDIT PRIN CORESPONDENTA PURTATA). Proiectul Societatii STEFARIMED este dezvoltat in proportie de 85% ,lipsindu-i anumite date ,care v-au fost comunicate prin e-mail si telefon.

Punand cap la cap -circul facut de d-voastra si nu de cei ce au contractat proiectul deducem ca survine de la faptul ca societatea STEFARIMED trebuie sa plateasca societatii B&B urmatoarea transa de 5000 lei (conform contractului ) la predarea/depunerea proiectului catre O.I., conform clauzelor contractuale .

In acest sens ,nu cred ca SOCIETATEA B&B ESTE de rea vointa sa nu va depuna sau sa dezvolte un proiect ,cand au de incasat bani de la d-voastra, de aceea cred ca s-au tergiversat punerea la dispoziti a informatiilor solicitate societatii STEFARIMED pentru finalizarea si depunerea dosarului si a cererii de finanantare.

Cu privire la ceea ce scriu pe acest forum ,este sustinut de contract/conversati pe e-mail/procedura de desfasurare a proiectului.

Sa continuam cu cele afirmate de d-voastra si anume ,valoarea primei transe de plata a fost in cuantum de 5000lei conform facturii ,nu de 8000lei cum sustineti d-voastra.

B&B nu mai isi desfasura activitatea comerciala la sediul din Radu Beller ,din luna februarie/martie, si daca exista o discutie de ceva bani ,cred ca era treaba directorului general ,daca citeati pe antetul contractului incheiat ,observati ca punctul de lucru era in orasul Pantelimon si telefonul societati este activ 24 din 24 ore

Mai mult .d-voastra ati trimis o corespondenta pe adresa din Pantelimon si ati ajuns sa va contraziceti singur ca nu stiati de existenta sediului/punct de lucru la aceasta locatie.

Sa va arat ce inseamna rea intentia d-voastra :
-in data de 15-12-2009,va intreb telefonic de ofertele de pret si va comunic ca ceea ce d-voastra ne-ati prezentat nu este coerent ,la care imi spuneti ca nu stiti,dar ca urmeaza sa le primim.

Dupa ce s-a desfasurat aceste discutii telelefonice si pe e-mail d-voastra faceti plangere catre G.F. de aicic deducem inca o data in plus ca doriti impiedicarea realizarii acestui proiect ,si neachitarea diferentelor de plata conform contractului catre societatea B&B

In data de 22-11-2009 ,va intebam prin e-mail de chestionarele completate in totalitate si de lipsa de informatii ce ne impiedica sa dezvoltam proiectului.
In urma acelui e-mail sunt contactat telefonic de catre d-voastra ,si va comunic ca proiectul este in curs de dezvoltare ,lipsesc informatii ,va cer o intalnire cu dl. Gavanescu Victor si doamna Leila ,stabilim o intalnire intr-o zi de vineri ,va dau adresa la firma la care lucrez si SURPRIZA: nu s-a dat curs invitatiei in ziua respectiva .
D-voastra ati mers intr-o zi anterioara celei stabilite singur fara reprezentantii legali ai societatii STEFARINMED sustinand ca sunteti imputernicitul acesteia, fara a aduce cu d-voastra nici o informatie din cele cerute in scopul completarii si definitivarii proiectului .

Mai mult ,eu personal v-am comunicat ca B&B nu mai desfasoara activitatea de consultanta ,doar incheie proiectele ce au fost contractate si nedefinitivate .

Concluzie : D-voatra faceti un circ nefondat ,doar pentru faptul ca nu doriti sa platiti diferenta de plata si sa incheiati un proiect ce a fost demarat ,proiect in care s-au implicat resurse materiale si financiare.

Va reamintesc ,dealtfel cum a-ti fost instiintat si pe e-mail ca exista clauze contractuale ,una dintre ele reflecta clar ca Prestatorul nu poate dezvolta un plan de afaceri sau cerere de finantare ,decat in baza informatiilor cerute de la beneficiar ( ceea ce din parte d-voastra nu am primit )

Mai mult de atat tatal d-voastra dl. GAVANESCU VICTOR care este manager de proiect impreuna cu asociata dumnealui ,m-au asigurat ca vor exista intalniri de lucru pt o buna desfasurare a proiectul ( acest lucru nu s-a intamplat ) .

Mai exista o clauza contractuala in care se arata clar ,ca daca Beneficiarul renunta la proiect din varii motive ,prestatorul nu-i datoreaza nici o suma de bani ,din cele incasate in avans.

Va reamintesc si cred ca ma repet ,B&B a respectat contractul/clauzele contractuale ,fapt ce v-am dovedit scriptic ca exista proiectul dezvoltat in proportie de 85 %,dar nu poate fi continuat din cauza d-voastra .

Nu avem nici un interes sa nu va facem proiectul ,fiindca noi aveam de incasat bani de la d-voastra ,nu exista un termen limita in care sa va dezvoltam proiectul si cred ca aici a fost o greseala din partea directorului general ,fiindca trebuia sa va puna o clauza contractuala ca sa depuneti toate documentele si informatiile necesare demararii proiectului intr-un termen limita, nerespectand aceasta clauza trebuia sa vi se rezilieze contractul.

Va referiti la 2 firme in care domnul Bacus si eu presupuneti ca am fi actionari?
In urma acestei afirmatii si a prejudiciului de imagine adus societatii comerciale pe care a-ti nominalizat-o aceasta v-a depune o plangere ptr prejudiciul de imagine pe care l-ati adus societatii respective la organele competente ..

Pe baza lipsei d-voastra de informatii ,nu va dati seama ca a-ti adus prejudiciu de imagine si calomnii unei societatii care nu are nici o implicare in circul facut de d-voastra .

Nu inteleg de ce SC STEFARIMED nu a venit la discutii prin actionari care au comandat acest proiect si se ascund in spatele d-voastra ?de ce nu respecta cele discutate la telefon si pe e-mail ? De ce improscati cu noroi o persoana sau o echipa care a lucrat pemtru SC STEFARIMED SRL ,pentru a nu mai plati cei 5000 lei ?Rusine......

Vreau sa va zic ,ca toate proiectele se dezvolta in baza unor contracte cu clauze si conditii de ambele parti ,nu pe vorbe,si in cele ce au intrat in sarcina B&B -ului au fost respectate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MihaiPatrascu
Site Admin


Data înscrierii: 13/Iul/2009
Mesaje: 544
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 27, 2010 10:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Domnu', am scris si eu ceva legat de modul cum ati dat copy-paste fara pic de rusine. "A-ti" facut ceva in legatura cu asta? "V-a" actiona si la "d-voastra" rusinea de care vorbiti?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
baiceanuradu
Nou venit


Data înscrierii: 11/Ian/2007
Mesaje: 4

MesajTrimis: Joi Ian 28, 2010 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da ,incerc sa gasesc pe cei ce au facut acel site ,si sa stergem ceea ce d-voastra a-ti precizat ,va rog sa imi acceptati scuzele de rigoare
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MihaiPatrascu
Site Admin


Data înscrierii: 13/Iul/2009
Mesaje: 544
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Ian 28, 2010 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intr-o miscare surprinzatoare si placuta, pot confirma ca domnul de mai sus m-a sunat si m-a asigurat ca va lua masurile necesare pentru a corecta cele semnalate de mine.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Jack
Junior


Data înscrierii: 17/Feb/2009
Mesaje: 23

MesajTrimis: Vin Ian 29, 2010 12:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Primul lucru pe care il fac la stabilirea unei relatii de afaceri este sa verific daca acea persoana stie gramatica limbii romane
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MECCANO
Vizitator

MesajTrimis: Dum Iun 06, 2010 12:17 pm    Titlul subiectului: Escrocul Baiceanu Radu Răspunde cu citat (quote)

Am lucrat (din nefericire) timp de 3 luni de zile la aceasta specie de escroc pana am realizat scopul activitatii lui, dupa care mi am dat demisia .Recunosc ca ma simt rusinat de pozitia mea in acest rastimp si mai ales ca nu am reactionat in consecinta fata de acest ;ciudat;.Stiu pe unde umbla acest personaj iar pt cei pagubiti pot fi un ajutor indicandu le adresele sau telefoanele actuale.

In completarea celor scrise cu putin timp in urma referitor la acest infractor care ar trebui incarcerat cat mai curand (a fost angajat la marele escroc Gh.Popilean ..unde a invatat meserie) 'libidinosul; locuieste in comuna Pantelimon (cu bani furati de la firme si de la asociatul sau ..BACUS si a construit o casa in 2008)deasemenea locuind si in sos Giurgiului .Relu
Sus
chris77_g
Nou venit


Data înscrierii: 01/Ian/1970
Mesaje: 3

MesajTrimis: Mar Feb 22, 2011 2:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mesaj de la moderator: Acesta este un forum de discutii. Rezulta ca aici in principal expunem fapte si emitem idei. In plus, limbajul folosit de dvs. contravine regulamentului forumului. Indiferent ca aveti sau nu ceva de impartit cu firma despre care e vorba pe acest topic, este obligatoriu sa pastrati un limbaj academic.

De asemenea, nu voi permite sa fie postate mesaje precum cel al dvs. Ati expus deja ceea ce ati avut de expus, continuarea nu poate fi decat sub forma unei relatari obiective privind noi fapte din acest caz. Aici nu este un tribunal, nici o agentie de detectivi, nici un instrument de vendetta.

Mesajul dvs. scris in mod civilizat ar fi trebuit sa sune:
"Nu reusesc sa localizez persoana despre care am scris mai sus. Rog ca cei care imi pot da relatii sa ma contacteze prin mesaj privat."

Pentru toti cei care doresc sa posteze in continuare pe acest topic: este obligatoriu sa faceti referire la cazul dvs. sau, daca nu ati avut tangenta cu aceasta firma, sa va exprimati o opinie argumentata.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AnaMariaLia
Nou venit


Data înscrierii: 24/Mai/2011
Mesaje: 2

MesajTrimis: Mar Mai 24, 2011 1:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua.Imi aduc aportul pentru a ajuta oamenii contactati de acesta firma de consultanta,spunandu-va ca, dupa ce din 2009 au tot schimbat denumirea firmei,sediile , numerele de telefon si personalul ,in prezent ii gasiti sub denumirea de "Clinica de consultanta si diagnostic finainciar DrImm" si ca mai nou au sediul in B-dul Decebal,nr 14,Bloc S6,scara3,etaj2, ap.51 ,unde mandatara este mama dlui Radu,madam Teodorescu .Ce fac mai exact? Suna oamenii amarati si de buna credinta cu firme,si ii intreaba daca doresc sa ia un fond european. daca omenii zic da, trimit la ei consultantii ,care le solicita niste documente si 1000 de lei,(cu factura si chitanta)pentru un raport de analiza.Evident clientii care fac asta,nu au nici o garantie ca pot accesa acel fond,dar lor nu li se spune asta.Cu proiectul e alta poveste ...oricum cand ceva nu le convine ii ia madam cu un vocabular"a la Ferentari" de le merg fulgii,pe motiv ca proiectul e la aprobat si vezi doamne sa astepte ca ei nu mai au ce sa le faca(asta daca se ajunge la proiect si se platesc cele 2 rate avans din comision,pentru ca se percepe un comision ,platibil in 3 transe din care prima la "efectuarea"proiectului,a doua la "trimiterea" lui la aprobat si a treia,ar trebui cand oamenii isi mai iau si fondurile...patania d-lui de mai sus spune totul despre acest sistem de plata la proiect)...si asteapta bietii oamenii,pentru ca nu au de ales...Din pacate si eu am lucrat la ei o luna si jumatate,fara contract evident(ca se poarta),fara state de plata(ca nu e frumos sa fim in legalitate),iar cand am inteles efectiv cu ce se ocupa societatea mai sus amintita ,mi s-a facut pur si simplu lehamite si satula de crizele de isterie ale "doamnei mama"si de vocabularul ei elevat de Ferentari am plecat fara sa ma mai uit inapoi.Va spun cu mana pe suflet si aviz amatorilor,este de nedescris.Mai multa tiganie,lipsa de respect si obraznicie ca la femeia acesta nu am vazut si nici nu cred ca voi mai vedea vreodata.Trebuie sa vedeti ca sa va convingeti.Angajati-va pentru o zi ,la acesta"distinsa doamna" si va veti convinge.Iar pentru cei care au fost si sunt sunati de cei de la aceste firme de consultanta care apar si dispar mai ceva ca iepurii din palarie,daca vreti sa le verificati seriozitatea,cereti-le sa platiti tot ce va cer,cand vi se aproba proiectul,sau sa va prezinte un portofoliu de clienti.Si intr-un caz si-n celalalt nu ve-ti mai auzi de ei in veci!!!!

Toate site-urile puse de dumneavoastra sunt inchise ca si drimm.ro, nu mai exista si asta spune totul despre transparenta si corectitudinea lor.Daca doriti sa luati legatura cu persoane aflate in aceiasi situatie ca si a dumneavoastra ,incercati in Suceava,Botosani,Mehedinti,Arges,Constanta,Valcea si alte cateva localitati de la margine tarii,acolo unde oamenii de buna credinta inca mai cred in corectitudine,pentru ca in rest pe unde li s-a dus zvonul,fug ca dracu de tamaie.Pe acesti "consultanti"nu o sa-i intalniti la oameni din Bucuresti,Ploiesti,etc...


Ultima modificare efectuată AnaMariaLia la Lun Iun 13, 2011 12:49 pm, modificat de 3 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rellu631
Nou venit


Data înscrierii: 30/Mai/2011
Mesaje: 2

MesajTrimis: Lun Mai 30, 2011 5:03 pm    Titlul subiectului: Baiceanu Radu Răspunde cu citat (quote)

In urma unei somatii primite din partea persoanei la care se face referire in mesaj, acesta a fost sters de moderator in data de 06.06.2011, din urmatoarele motive:

1) Mesajul aduce atingere vietii private a individului
2) Mesajul nu se refera la firma/firmele despre care se discuta pe acest topic
3) Mesajul nu aduce nicio informatie noua si/sau relevanta pentru acest caz.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MihaiPatrascu
Site Admin


Data înscrierii: 13/Iul/2009
Mesaje: 544
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 30, 2011 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mesaj moderator: Va rog sa fiti ponderati in mesajele dvs. si sa folositi termeni pentru care puteti aduce dovezi, in caz de necesitate. De aici inainte nu voi accepta folosirea termenului de "infractor" si echivalente in lipsa dovezilor (ex: link catre site tribunal cu sentinta respectiva sau macar cu o actiune deschisa contra respectivilor). Alternativ, daca doriti sa folositi astfel de termeni va voi ruga sa va declinati identitatea.

@rellu631, repet pentru ultima data: este obligatoriu sa va referiti la experienta proprie in relatia cu cazul de fata sau sa postati o argumentatie oarecare. Mesajul dvs. nu contine nici una, nici cealalta. Trebuie sa subliniez ca nu ne intereseaza starea civila a unor persoane oarecare, ci doar faptele acestora, in legatura cu accesarea de fonduri europene sau alta activitate conexa.

Insist sa respectati acestea pentru ca forumul nostru este neutru, nu oferim sprijin pentru activitati la limita legalitatii, nu avem legatura cu acest caz si nu avem pretentia ca ne substituim autoritatilor in drept. In cazul in care aveti litigii de natura comerciala cu orice prestator, va sugerez sa nu ezitati a apela cat mai repede la justitie.

In continuarea acestui topic, subliniez ca ne intereseaza numai fapte si/sau informatii noi despre aceasta firma si urmasii/urmasele sale.

Amintesc inca odata ca forumul nostru este doar o platforma de exprimare, activitatea fiecarui utilizator este strict voluntara si se face numai in nume propriu (cu exceptia sectiunii de publicitate), iar cele afirmate de fiecare utilizator sunt asumate integral de acesta. Totodata, mesajele utilizatorilor nu sunt editate decat in cazurile precizate de regulament: "[..] in cazul in care acesta contravine regulilor forumului, regulilor de bun simt sau legislatiei in vigoare, cu postarea unui avertisment care descrie incalcarea survenita."


Si, pentru credibilitate, ii rog pe toti userii care posteaza pe acest topic (dar si pe celelalte) sa faceti tot ce tine de dvs. pentru a va exprima in scris in conformitate cu regulile ortografice stabilite de Academia Romana.

Daca userul @rellu631 este acelasi cu userul @MECCANO de mai sus (ambii va semnati "Relu"), rog sa imi dati un mesaj privat, ca sa va unesc conturile.


Ultima modificare efectuată MihaiPatrascu la Lun Iun 06, 2011 12:39 pm, modificat de 7 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
baiceanuradu
Nou venit


Data înscrierii: 11/Ian/2007
Mesaje: 4

MesajTrimis: Sâm Iun 04, 2011 11:45 am    Titlul subiectului: Pozitie oficiala Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua ,

Stimata doamna ” Ana Maria ” , faptul ca folositi un nick-name,si nu un nume real, nu o sa va exonereze de acuzatia de calomnie si insulta .Sunt sigur ca intr-o buna zi, ve-ti da socoteala de toate neadevarurile scrise pe acest site sau pe alte siteuri. A-ti reusit sa calomniati o firma ,mai multe persoane , fara sa detineti probe. Dumneavoastra ,nu ati lucrat in cadrul societatii mentionate . Exista posibilitatea sa fti o persoana,care in urma unei probe de lucru/interviu sa nu fi trecut testul. Persoanele care lucreaza in cadrul companiei ,avand ca sef ierarhic pe doamna T sau alti sefi de departamente , sunt incadrati cu forme legale, renumerati cu salarii/bonusuri si alte facilitati. Cand o persoana se simte frustrata de incapacitatea de a face fata unui post/loc de munca si crede ca poate sa faca rau cuiva , prin faptul ca scrie pe un site ,se incadreaza in categoria oamenilor frustrati.Orice serviciu prestat de compania noastra , se face in baza unor contracte comerciale legale ,respectiv consultanta a fost/este si va fi gratuita .Orice serviciu are un cost si termen de predare. Ceea ce spuneti , va trebui sa va asumati . Daca ati fi lucrat in cadrul companiei , cunoasteti denumirea/punctele de lucru/sedii , respectiv activitatea societatii/metodologia de desfasurare a unui contract comerical/serviciu prestat. Vom demara toate demersurile , pentru aflarea identitatii dumneavoastra ,pentru a fi trasa la raspundere , cu privire la cele scrise ,in fata organelor competente.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
chris77_g
Nou venit


Data înscrierii: 01/Ian/1970
Mesaje: 3

MesajTrimis: Lun Iun 06, 2011 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am mai intrat de ceva vreme pe acest forum, eu fiind autorul primului topic. Doresc sa vin cu ceva amanunte legate de aberatiile expuse de plagiatorul dovedit Baiceanu. Tin sa va spun ca in afara de minciuni sfruntate acest om nu stie nimic altceva. Era in interesul meu sa plates ctoate sumele cerute atata timp cat va faceati datoria contractuala si le duceati la bun sfarsit. In orice caz acum ne pregatim sa va actionam in instanta si vom depune toate demersurile ptr recuperarea sumelor incasate de firma fantoma BB consulting si pentru care nu ati facut absolut nimic !!!
Tin sa va precizez ca in vederea rezolvarii stari conflictuale m am deplasat anul trecut la sediul din P-ta kogalniceanu unde am dat peste matroana Teodorescu, acum aflu de pe forum ca este mama Baiceanului. Nu va pot explica in cuvinte limbajul de mahala folosit de acea eminenta cenusie a finantelor europene. Inchipuiti-va o huiduma de 200 de kg care zbiara incontrolabil timp de 30 de minute incontinuu. Nu m -am speriat de prezenta maleficei doamne dar m-am lamurit repede in ce troaca de laturi ma afundasem.
Cam asta e in mare experienta cu clanul Baiceanu _ Teodorescu. Curios lucru, intrati pe noul site al distinsilor consultanti si o sa observati ca nicaieri pe site nu isi declina identitatea, nici la contact, nici la "despre noi", niciunde pe noul site nu apare nici un nume. Oare de ce natiune? Halal.
Ptr documentare, dati o cautare pe google: Clinica de consultanta si diagnostic finainciar DrImm !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
baiceanuradu
Nou venit


Data înscrierii: 11/Ian/2007
Mesaje: 4

MesajTrimis: Mar Iun 07, 2011 2:17 pm    Titlul subiectului: buna ziua Răspunde cu citat (quote)

Nu doresc sa intru in polemici cu nimeni. Dar ceea ce am avut de zis ,respectiv de prezentat , in forma reala ,am facut in urma cu cca. 2 ani . Este simplu sa zic ( ma pacalit/ma furat/etc....) ,dar fara sa am dovezi. Eu am dovedit cu acte ,in fata organelor legale, situatia de fapt .Un singur lucru nu tolerez: colegii mei/familia sa fie jigniti/calomniati , iar persoanele respective ,sa nu raspunda legal .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AnaMariaLia
Nou venit


Data înscrierii: 24/Mai/2011
Mesaje: 2

MesajTrimis: Lun Iun 13, 2011 11:46 am    Titlul subiectului: Re: Pozitie oficiala Răspunde cu citat (quote)

baiceanuradu a scris:
Buna ziua ,

Stimata doamna ” Ana Maria ” , faptul ca folositi un nick-name,si nu un nume real, nu o sa va exonereze de acuzatia de calomnie si insulta .Sunt sigur ca intr-o buna zi, ve-ti da socoteala de toate neadevarurile scrise pe acest site sau pe alte siteuri. A-ti reusit sa calomniati o firma ,mai multe persoane , fara sa detineti probe. Dumneavoastra ,nu ati lucrat in cadrul societatii mentionate . Exista posibilitatea sa fti o persoana,care in urma unei probe de lucru/interviu sa nu fi trecut testul. Persoanele care lucreaza in cadrul companiei ,avand ca sef ierarhic pe doamna T sau alti sefi de departamente , sunt incadrati cu forme legale, renumerati cu salarii/bonusuri si alte facilitati. Cand o persoana se simte frustrata de incapacitatea de a face fata unui post/loc de munca si crede ca poate sa faca rau cuiva , prin faptul ca scrie pe un site ,se incadreaza in categoria oamenilor frustrati.Orice serviciu prestat de compania noastra , se face in baza unor contracte comerciale legale ,respectiv consultanta a fost/este si va fi gratuita .Orice serviciu are un cost si termen de predare. Ceea ce spuneti , va trebui sa va asumati . Daca ati fi lucrat in cadrul companiei , cunoasteti denumirea/punctele de lucru/sedii , respectiv activitatea societatii/metodologia de desfasurare a unui contract comerical/serviciu prestat. Vom demara toate demersurile , pentru aflarea identitatii dumneavoastra ,pentru a fi trasa la raspundere , cu privire la cele scrise ,in fata organelor competente.
Dl Radu,eu chiar mi-am folosit numele, iar "calominie"??? Nu-mi aduc aminte sa fi calomniat pe nimeni. Ca luati 1000 de lei pe acel raport de analiza,ca nu acceptati raporturile pe care clientii vi le prezinta ( pe care le au deja efectuate de firme de audit), ca nu garantati nici 1% ca in urma acelui raport se trece la efectuarea proiectului, ca mama dumneavoastra vorbeste ca in mahala,ca injura , ca jigneste angajatii si clientii, ca daca clientii nu vor sa plateasca nimic inainte nici nu stati de vorba cu ei,ca refuzati sa prezentati un protofoliu de clienti, ca salariile se platesc la sfarsit de saptamana si banii se dau in mana(fara state si semnatura), ca angajati oamenii cu saptamana si asa mai departe,toate astea sunt calomnii???? Nu dl meu,sunt simple adevaruri. De lucrat am lucrat la dumneavoastra ,altfel nu as fi stiut toate astea, iar Ana Maria este chiar numele meu.Evident ca nu aveti de unde sa stiti pentru ca neavand contract de munca...dar sunt sute de clienti cu care am discutat si fata de care m-am prezentat...eu zic sa va mai ganditi inainte de a ameninta,si mai cititi o data mesajul ca sa vedeti daca chiar aveti o baza reala de acuzatii.Apropo,la registru scrie ca aveti 1 angajat,iar mama dumneavoastra se lauda cu 100 si ceva+ 12 filiale in toata tara.Unde sunt filialele alea din moment ce atat pt credite cat si pt altceva cheama la Bucuresti pe toata lumea, si cine minte in cazul asta dl Radu?Iar de frustare,nu stiu care dintre noi este asa, eu care am plecat de la firma dumneavoastra sau dumnevoastra care nu aveti nici un om vechi in afara de mama si sora dumneavoastra????Oare de ce o firma asa de mare si respectabila nu are nici un angajat vechi?

baiceanuradu a scris:
Nu doresc sa intru in polemici cu nimeni. Dar ceea ce am avut de zis ,respectiv de prezentat , in forma reala ,am facut in urma cu cca. 2 ani . Este simplu sa zic ( ma pacalit/ma furat/etc....) ,dar fara sa am dovezi. Eu am dovedit cu acte ,in fata organelor legale, situatia de fapt .Un singur lucru nu tolerez: colegii mei/familia sa fie jigniti/calomniati , iar persoanele respective ,sa nu raspunda legal .
Atitudinea dumneavoastra este lesne de inteles,nu aveti dovezi concrete cu care sa ne combateti acuzatiile si amenintati,pentru ca atat stiti sa faceti.E un forum unde fiecare isi spune parerea ,buna sau rea.Daca ati fi avut un dram de siguranta cu care sa va sustineti afirmatiile nu ati fi trecut la amenintari ci ati fi incercat cu argumente logice si reale sa ne combateti. Inca ceva legat de calominie dl radu. Ce numiti calomnie,faptul ca cineva mai sus a spus ca mama dumnevoastra e o doamna de 200 de kg??? Asta e calomnie??Daca il veti da pe domnul respectiv in judecata pentru asta, si daca vreti sa mai si castigati va trebui sa aduceti un fotomodel si sa-l prezentati drept mama dumneavoastra ,pentru ca daca veniti cu doamna mai sus mentionata veti pierde cu brio si dumneavoastra stiti asta!( nu am nici o intentie s-o jignesc pe doamna din punct de vedere fizic,stiu ca are probleme medicale,m-am folosit de acesta afirmatie doar pentru a sublinia faptul ca tot ce s-a scris aici,de mine si de ceilalti este purul adevar,iar aceste este cel mai incontestabil dintre ele)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
geo_t
Expert


Data înscrierii: 11/Ian/2007
Mesaje: 712
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iun 15, 2011 2:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exista o vorba: Cine nu deschide ochii, deschide punga.
sau Cine face ca mine, ca mine sa pateasca.
Acum degeaba va certati. Daca aveti dreptate va duceti in justitie sau la politie daca aveti dovezi de inselatorie.
_________________
Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rellu631
Nou venit


Data înscrierii: 30/Mai/2011
Mesaje: 2

MesajTrimis: Sâm Iun 25, 2011 8:53 pm    Titlul subiectului: baiceanu fonduri UE? Răspunde cu citat (quote)

nu va este clar ca acest 'ciudat; rade de voi si va ia banii (cum de ce ciudat ?...o face cu maicasa )

Prin acest forum ,dvs ca administrator faceti un mare bine viitorilor contractanti privind consultanta de fonduri nerambursabile deoarece demascati aceste fiinte abjecte care murdaresc si implicit determina o stare de pesimism in privinta absorbtiei de fonduri structurale .Ca fost angajat al acestui Baiceanu ma simt murdar numai scriindu i numele ,dar altii ,informati pe site dvs ,vor putea sa evite aceste reziduri.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum www.fonduri-structurale.ro -> SERVICII DE CONSULTANTA Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forumPowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community