Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Jack Junior
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Mar Apr 12, 2011 7:40 am Titlul subiectului: Scrisoare de Garantie de la IFN |
|
|
Buna ziua,
A luat cineva Scrisoare de Garantie de la IFN pentru a garanta eliberarea avansului la un proiect din PNDR? IFN nu banci, adica societati financiare nebancare: societati de leasing, de credit, samd. Exista o lista anume de societati sau se poate obtine de la orice IFN? |
|
Sus |
|
 |
MihaiPatrascu Site Admin
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 12, 2011 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu daca ati vazut stirea aceasta. Se refera la scrisorile de confort. Ma intreb daca prin extensie...
Ei se lauda ca acorda si stiu ca cel putin pentru scrisori de confort nu mai e necesar ca institutia sa fie agreata de APDRP. |
|
Sus |
|
 |
Jack Junior
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 23
|
Trimis: Mar Apr 12, 2011 1:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu ma incadrez la acea stire, in contractul meu de finantare spune clar: garantie financiara emisa de institutii financiare bancare sau nebancare. Ma interesa daca stie cineva care ar fi acele IFN-uri care acorda astfel de SGB-uri. Nu are legatura cu scrisoarea de confort.
Iar FGCR decat garanteaza, nu emite SGB. |
|
Sus |
|
 |
MihaiPatrascu Site Admin
|
Trimis: Mar Apr 12, 2011 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mea culpa, nu m-am uitat bine pe site la ei. |
|
Sus |
|
 |
cornis Nou venit
Data înscrierii: 15/Sep/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Sep 15, 2011 7:18 pm Titlul subiectului: buna ziua |
|
|
Stie cineva ce banca in afara de Carpatica elibereaza scrisoare de confort platita |
|
Sus |
|
 |
MihaiPatrascu Site Admin
|
Trimis: Joi Sep 15, 2011 7:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Toate bancile tarifeaza scrisoarea de confort, de regula cu un anumit procent din valoarea acesteia. Nu aveti decat sa intrebati la banca respectiva care sunt tarifele. |
|
Sus |
|
 |
geid Solicitant
Data înscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 9
|
Trimis: Joi Sep 29, 2011 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca sensul intrebarii era altul: ce banci elibereaza SC platita, fara a mai analiza proiectul. In afara de Carpatica eu nu stiu. |
|
Sus |
|
 |
|