Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Joi Ian 11, 2007 8:47 pm Titlul subiectului: Proceduri de achizitie
De ce nu scrie in nici un ghid al solicitantului care sunt actele normative specifice achizitiei ce se aplica programului Phare
Ma refer la Phare 2005 Ces de pe www.mie.ro, sectiunea dezv regionala - Phare (http://www.mie.ro/index.php?p=242) de ce nu se spune clar daca mergem pe OG 34/2006 sau alte acte normative specifice acelui PRAG (care nici el nu e clar :twiste)
Stie cineva???... Multumesc, am incredere in voi
Trimis: Mar Ian 16, 2007 11:15 am Titlul subiectului: Phare 2005
Orice achizitie derulata dupa data intrarii in vigoare a OG 34/2006 se va supune regulilor acesteia. In cadrul programului Phare 2005 achizitiile se deruleaza in 2007, deci se aplica OG 34/2006 conform Memorandumului de Finantare semnat de catre Romania.
Trimis: Mie Ian 17, 2007 2:28 pm Titlul subiectului:
Nu stiu cat de mult se vor derula procedurile de achizitie in 2007 tinand cont de faptul ca inca nu s-a terminat contractarea. Termenul final e pe 30.11.2007
Trimis: Dum Feb 04, 2007 3:42 am Titlul subiectului:
@simina - intrebati Autoritatea Contractanta, in cazul de fata M.I.E. Autoritatea Contractanta are responsabilitate financiara si poate emite instructiuni cu privire la aplicarea diferitelor norme pe perioada contractului.
@Rares - "Orice achizitie derulata dupa data intrarii in vigoare a OG 34/2006 se va supune regulilor acesteia." - da, asa este pentru achizitiile efectuate de autoritatile publice. Eu am vorbit la telefon cu un angajat din help-desk-ul ANRMAP care, fara sa fie vina lui, habar nu avea ca exista operatori economici trebuie sa achizitioneze dupa OG34. A trebuit sa ii explic ca asa sunt prevederile contractului... Pe de alta parte, imi permit sa te corectez pentru legatura fortata dintre FM2005 si OG34.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum