Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
gipastor Nou venit
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Mar 07, 2007 9:42 am Titlul subiectului: idee de proiect |
|
|
Buna, avem in Tirgu Mures o fabrica de mase plastice, care produce folie de polietilena, pentru saci, pungi, etc. Capaciatatea de productie este cam de 40 de tone pe luna si absolut toata linia este automatizata.
Am putea obtine finantare pentru mutarea acestei fabrici pe un teren cumparat de noi intr-un sat de linga oras? Putem cere fonduri si pentru retehnologizare si modernizare?
Multumesc |
|
Sus |
|
 |
Radu Teslaru Junior
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mar 08, 2007 12:51 am Titlul subiectului: Re: idee de proiect |
|
|
gipastor a scris: |
Buna, avem in Tirgu Mures o fabrica de mase plastice, care produce folie de polietilena, pentru saci, pungi, etc. Capaciatatea de productie este cam de 40 de tone pe luna si absolut toata linia este automatizata.
Am putea obtine finantare pentru mutarea acestei fabrici pe un teren cumparat de noi intr-un sat de linga oras? Putem cere fonduri si pentru retehnologizare si modernizare?
Multumesc |
DA |
|
Sus |
|
 |
dumitru Nou venit
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 9:19 am Titlul subiectului: idee de proiect |
|
|
Buna. Vreau sa intreb daca reabilitarea monumentelor istorice si religioase intra in proiectele de finantare si cum? |
|
Sus |
|
 |
adi_c Dr. Honoris Causa
Data înscrierii: 09/Ian/2007 Mesaje: 1020 Locație: Petrosani
|
Trimis: Mar Mar 13, 2007 11:43 am Titlul subiectului: |
|
|
Vezi programul complement POR, axa 4, DEzvoltarea turismului regional si local, Masura 4.1 Restaruarea si valorificarea patrimoniului istoirc si cultural...
Atentie: ai postat total aiurea. Ce legatura este intre intrebarea ta si acest topic care se vrea o discutie despre o fabrica de mase plastice? Noteaza-ti raspunsul, peste 24 de ore iti sterg postul. Daca te intereseaza in continuare subiectul deschide te rog un topic nou si gaseste-i un titlu sugestiv. |
|
Sus |
|
 |
geo_t Expert
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Mar 14, 2007 4:20 am Titlul subiectului: |
|
|
scuze adi_c, nu reiese din tema ca este despre fabrica de mase plastice. Scrie idee de proiect ... Omul a inteles ca poate pune acolo o idee... Nu trebuie sa sari la gatul lui.
Inca o data, nu te supara, dar n-ai dreptate. Nu toata lumea se pricepe la cum functioneaza forumurile, multi intra la indrumarea cuiva si apasa acolo unde cred dumnealor de cuviinta. Cred ca mai multa ingaduinta n-ar strica.
Ca moderator ai putea sa copiezi intrebarea acolo unde ii era locul sau sa faci un topic nou.
Inca o data, scuze! |
|
Sus |
|
 |
dumitru Nou venit
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 3:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
geo_t a scris: |
scuze adi_c, nu reiese din tema ca este despre fabrica de mase plastice. Scrie idee de proiect ... Omul a inteles ca poate pune acolo o idee... Nu trebuie sa sari la gatul lui.
Inca o data, nu te supara, dar n-ai dreptate. Nu toata lumea se pricepe la cum functioneaza forumurile, multi intra la indrumarea cuiva si apasa acolo unde cred dumnealor de cuviinta. Cred ca mai multa ingaduinta n-ar strica.
Ca moderator ai putea sa copiezi intrebarea acolo unde ii era locul sau sa faci un topic nou.
Inca o data, scuze! |
Multumesc pentru aparare. |
|
Sus |
|
 |
dumitru Nou venit
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
adi_c a scris: |
Vezi programul complement POR, axa 4, DEzvoltarea turismului regional si local, Masura 4.1 Restaruarea si valorificarea patrimoniului istoirc si cultural...
Atentie: ai postat total aiurea. Ce legatura este intre intrebarea ta si acest topic care se vrea o discutie despre o fabrica de mase plastice? Noteaza-ti raspunsul, peste 24 de ore iti sterg postul. Daca te intereseaza in continuare subiectul deschide te rog un topic nou si gaseste-i un titlu sugestiv. |
Multumesc de sfat si am sa caut sa gasesc loc si pentru subiectul meu in forum |
|
Sus |
|
 |
adi_c Dr. Honoris Causa
Data înscrierii: 09/Ian/2007 Mesaje: 1020 Locație: Petrosani
|
Trimis: Dum Mar 18, 2007 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Te asteptam. Subiectul este intradevar interesant si sunt convins ca pe multi o sa-i intereseze si mai ales o sa-i ajute solutiile gasite de tine. |
|
Sus |
|
 |
|