Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Mie Iul 14, 2010 10:21 pm Titlul subiectului: Finantari pentru cercetare in sanatate
Buna ziua, imi poate spune cineva care este programul prin care se poate finanta o cercetare la nivel national in domeniul sanatatii? M-am pierdut in atatea programe.... Multumesc anticipat
Data înscrierii: 08/Sep/2009 Mesaje: 13 Locație: Bucuresti
Trimis: Mar Dec 07, 2010 1:40 pm Titlul subiectului: Re: Finantari pentru cercetare in sanatate
Verocica a scris:
Buna ziua, imi poate spune cineva care este programul prin care se poate finanta o cercetare la nivel national in domeniul sanatatii? M-am pierdut in atatea programe.... Multumesc anticipat
Poate ajuta!
Vineri, 3 decembrie 2010, AM PODCA a lansat Cererea de proiecte nr. 1/2010 „Cresterea capacitatii proprii a organizatiilor neguvernamentale de a colabora cu institutiile administratiei publice din Romania”, din cadrul Axei 1 „Imbunatatiri de structura si proces ale managementului ciclului de politici publice”.
Termenul limita de depunere a proiectelor este 31 ianuarie 2011, orele 16:00.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum