Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Data înscrierii: 25/Ian/2011 Mesaje: 1 Locație: pitesti
Trimis: Mar Ian 25, 2011 11:04 am Titlul subiectului: Cum se incheie un parteneriat public-privat?
Cum se incheie acest parteneriat?
Presupunem: Mai exact o firma de proiectare si o primarie doresc sa incheie un parteneriat, acestea trebuiesc sa stie ce anume doresc sa proiecteze , apoi da anuntul de intentie si incheie contractulde parteneriat. Este bine ce am inteles? Va rog sa imi explicati si mie ca am tot citit si............
Mesaj de la moderator:
Va rog ca pe viitor sa incercati:
- sa incadrati mesajul la aria (forumul) corespunzatoare (corespunzator)
- sa evitati a scrie titlurile de topic cu majuscule
- sa evitati semnele de punctuatie excesive
- sa evitati imperativele: "urgent!!!!!!!" nu este o formulare acceptabila pe un forum cu participre voluntara si gratuita.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum