Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
Trimis: Vin Feb 26, 2010 1:46 pm Titlul subiectului:
Desi mie nu-mi plac intrebari seci, fara detalii si care vor totul, ca si cum pe noi aici ne plateste statul ca sa lucram pentru binele boborului, hai sa fac un pustiu de bine si sa pun si eu o intrebare seaca:
Ati auzit de Autoritatea de Management pentru Programul OperaĂŸional Sectorial "CreÂșterea CompetitivitĂŁĂŸii Economice"?
Introduceti acest text in motorul dvs. de cautare favorit si veti gasi Ghidul atat de evaziv si de bine ascuns. Azi nu dau linkuri, asta e prea usor de gasit.
Daca faceti proiectul, nu uitati sa va amintiti de noi, care v-am aratat unde e Ghidul si sa ne spuneti si noua ce ati facut si mai ales cum ati reusit atat de repede sa-l depuneti. Asa, ca sa nu ne simtim ca raspundem fara nicio finalitate.
Si nu ma pot abtine sa nu mai pun o intrebare: ce vreti sa faceti cu Ghidul, daca timp de doua zile doar intrebati unde se gaseste, iar pana la incheierea sesiunii mai sunt 32 de zile?
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum