Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
Trimis: Mie Ian 12, 2011 4:02 pm Titlul subiectului:
Nu gasiti ciocolata pe POR 4.3 fiindca nu este acolo locul potrivit. In subsidiar, am o mirare: de ce oare se uita solicitantii pe programe cu buget epuizat?
Trecand la problema ciocolatei, o intrebare lamuritoare: daca ar fi cazul, ati avea posibilitatea de a contribui cu 50% din valoarea eligibila a investitiei?
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
Trimis: Mie Ian 12, 2011 4:25 pm Titlul subiectului:
Graba strica treaba. Degeaba gasiti ciocolata, daca nu gasiti banii.
Si stiti cum e in orice comunitate virtuala. Din doua posturi, rezulta numai vreau, vreau, vreau. Nu un buna ziua, un ce mai faceti, un bine v-am gasit, ceva dincolo de raspundeti-mi si mie repede si bine, ca ma grabesc.
Daca n-ar fi si cineva care sa mai si ofere, ar fi un monolog al celor care cer. Deci oferiti (si) niste raspunsuri, niste conversatii, ca sa primiti si dvs. in schimb ceea ce va doriti.
Fara suparare, noi ne dorim aici si niste conversatii, nu doar raspunsuri impuscate.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum