Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Lun Feb 23, 2009 3:04 pm Titlul subiectului:
Se poate pe masura 312 (FEADR) daca solicitantul este o microintreprindere cu sediu social in mediul rural, iar codul CAEN al activitatii se va incadra undeva la "162 - Fabricarea altor produse din lemn; fabricarea articolelor din plutĂŁ, paie Âși din alte materiale vegetale"
In ghid gasesti toate celelalte conditii care trebuie indeplinite.
Trimis: Sâm Iun 06, 2009 10:44 am Titlul subiectului:
Doresc sa accesez fonduri europene in domeniul arboriculturii - urbane, ce masura ar trebui sa aplic?
Sunt novice in acest domeniu de accesare a fondurilor.Multumesc
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
Trimis: Sâm Iun 06, 2009 1:25 pm Titlul subiectului:
draguta, daca mi-ai "traduce" nitel cu se se ocupa... Etimologic inteleg ca e vorba de "cresterea copacilor in oras"? Atat imi trece prin cap acum, desi n-am nici o scuza: habar n-am ce face acest domeniu. _________________ Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum