Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
Trimis: Mar Ian 20, 2009 1:22 am Titlul subiectului:
Am mai dat acest raspuns. Teoretic se poate prin PNDR, masura 322, pentru ONG, investitii in infrastructura sociala.
Practic este imposibil de obtinut punctajul necesar finantarii... _________________ Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Data înscrierii: 22/Iul/2014 Mesaje: 1 Locație: Strada Eugeniu Carada nr.1
Trimis: Mar Iul 22, 2014 10:33 am Titlul subiectului:
Mesaj moderator:
Desi poate fi interesant, va rog nu raspundeti cu un mesaj standard, copy-paste, la intrebari specifice ale utilizatorilor.
Daca vreti sa va prezentati programul, deschideti un topic nou, la sectiunea potrivita.
De asemenea, daca recomandati programul promovat de dvs. unui utilizator, mentionati cum poate sa ajunga la rezultatul scontat prin programul dvs., deoarece aveti limitari si un grup-tinta la care utilizatorul initial nu s-a referit prin intrebarea pusa.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum