Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Mie Oct 29, 2008 2:13 pm Titlul subiectului: Diferen??e ?Ćœntreprindere individual??-?Ćœntreprindere fami
Salut. AĂ? s?? v?? ?Âźntreb, care este diferen??a ?Âźntre o ?Ćœntreprindere individual?? Ă?i o ?Ćœntreprindere familiar??? AĂ? fi curios mai ales la contabilitate. La care dintre cele dou?? ?Âźntreprinderi pot s?? fac contabilitate mai simpl?? Ă?i mai ieftin???
O alt?? chestie: dac?? nu exist?? angaja??i, este necesar o garan??ie material?? de orice fel s?? func??ioneze ?Âźntreprinderea?
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
Trimis: Joi Oct 30, 2008 3:16 am Titlul subiectului:
1. intreprinderea individuala - intreprinderea economica, fara personalitate juridica, organizata de un intreprinzator persoana fizica;
2. intreprindere familiala - intreprinderea economica, fara personalitate juridica, organizata de un intreprinzator persoana fizica impreuna cu familia sa;
3. persoana fizica autorizata - persoana fizica autorizata sa desfasoare orice forma de activitate economica permisa de lege, folosind in principal forta sa de munca;
Intreprinzatorul persoana fizica titular al intreprinderii individuale poate angaja terte persoane cu contract individual de munca, inregistrat la Inspectoratul Teritorial al Muncii.
Intreprinderea familiala nu poate angaja terte persoane cu contract de munca.
Persoana fizica autorizata nu poate angaja cu contract de munca terte persoane pentru desfasurarea activitatii pentru care a fost autorizata.
Intreaba pe cineva, daca doriti sa stiti cum se poate inregistra un PFA sau intreprindere familiara cu codul 6920, exista o smecherie sa te inregistrezi si poti tine contabilitate primara fara acceptul CECCAR. _________________ Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum