Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
cristiorto Nou venit
Data înscrierii: 01/Ian/1970 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Oct 01, 2010 9:52 pm Titlul subiectului: Sănătate umană: clinica de recuperare medicala |
|
|
Buna ziua, doresc sa stiu daca exista fonduri pentru infiintarea unei clinici de recuperare medicala care sa aiba si functie de cazare pentru pacienti, in spatiul rural montan. |
|
Sus |
|
 |
alinapopa35 Nou venit
Data înscrierii: 15/Aug/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Aug 15, 2011 11:38 am Titlul subiectului: |
|
|
sunt si eu interesat de acest subiect. Doresc sa infiintez o clinica medicala pentru recuperare. Nu raspunde nimeni? |
|
Sus |
|
 |
MihaiPatrascu Site Admin
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 15, 2011 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cineva raspunde daca adresati intrebarea intr-un mod interesant pentru acel ipotetic cineva. Subiectul s-a mai discutat, cautati cu atentie si veti gasi unele raspunsuri. Apoi reveniti cu intrebari noi, nu le repetati pe cele vechi.
Invitatia imperativa la raspuns are sanse minime de succes, la fel ca si postarea de dragul linkurilor. |
|
Sus |
|
 |
andreealaura Nou venit
Data înscrierii: 12/Ian/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Ian 12, 2013 10:21 pm Titlul subiectului: Clinica de recuperare pt persoane cu afectiuni locomotorii |
|
|
Imi cer scuze daca nu am gasit raspunsul la intrebarile colegilor de mai jos.
Exista vreo posibilitatea de a accesa fonduri pentru infiintarea unui Centru de Recuperare Medicala , la nivel judetean, pentru persoane care au afectiuni locomotorii? |
|
Sus |
|
 |
MihaiPatrascu Site Admin
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 14, 2013 1:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Un alt sfat este sa dati cat mai multe detalii utile. In cazul de fata: infiintarea unui centru medical:
- de dvs., persoana fizica
- de ONG-ul sau firma dvs.
- de dvs., institutia publica X
Apoi: care e legatura cu nivelul judetean si de ce e importanta precizarea sau de ce e relevant aspectul in discutie? Care e modul de finantare al activitatii? |
|
Sus |
|
 |
|