Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Mie Mai 09, 2012 9:25 am Titlul subiectului: sesiuni depunere masura 3.1.3
Multumesc pt raspuns.Calendarul acela l-am vazut si eu.Din cele vazute inteleg ca pe anul 2012 nu mai sunt alte sesiuni.Ceea ce ma intereseaza este daca pe 2013 mai exista sesiuni de depunere.Doresc sa stiu mai din timp,pt ca sesiunea din aprilie-mai 2012 a fost anuntata tarziu dupa parerea mea,asa ca nu am avut timpul necesar pt a pregati proiectul.Din cate stiu in anii anteriori erau 2 sesiuni pe an,anuntate din timp(din pacate ,cuma fost anul trecut,sesiunea din toamna a fost amanata,dar nu s-a anuntat clar cand va fi reluata).Ma intereseaza acestea pt ca sa stiu daca mai are rost sa investesc timp si bani in proiectare si obtinere de avize.Multumesc
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
Trimis: Mie Mai 09, 2012 9:41 am Titlul subiectului:
Calendarul acela a fost publicat in decembrie 2011. 4 luni si jumatate nu e chiar atat de putin. Cand s-a amanat sesiunea din toamna, anuntul a fost ca va fi reprogramata in anul urmator. Sesiunea anterioara fusese initial planificata prin septembrie, anuntul de amanare parca a fost prin august, deci alte 4 luni.
In dreptul sumei sunt trei stelute (adica asa: ***). In subsolul paginii scrie ce inseamna cele 3 stelute.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum