Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Joi Sep 29, 2011 2:52 pm Titlul subiectului: ajutor de minimis
Buna ziua!
Cu 2 ani in urma am depus un proiect pe masura 312 si in ultima faza mi a fost respins dar nici acum nu inteleg cauza, pentru ca am facut in termen toate claritatiile s tot ce ni s-a cerut. Oricum acest lucru nu mai conteaza. Am auzit ca ar exista un ajutor de minimis care se desfasoara prin MFP. Am intrat pe site-ul MFP dar linia este inchisa. As dori ca acum sa fac acest proiect tot ptr croitorie dar prin acest ajutor de minimis. Stitii cumva cand va incepe sesiunea. Am incercat sa ma informez de la minister dar nimeni nu a putut sa mi faca leg cu cei care se ocupa de acest program.
Va multumesc,
Alexandra Urioc
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum