Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Lun Mai 02, 2011 10:28 am Titlul subiectului: masura 125 _ mai 2011
Conform prevederilor Ghidului aferent masurii 125, Cap 2.6 Criterii de departajare ale proiectelor cu punctaj egal , pentru componenta 125 a2, departajarea se va face in ordinea descrescatoare a numarului de kilometri de drum astfaltat.
Intrebarea legata de acest criteriu priveste solutia tehnica, in ideea in care as dori sa stiu daca, in cazul situatiei de departajare, vor avea prioritate si drumurile betonate, in aceeasi masura ca si cele astfaltate.
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
Trimis: Vin Mai 06, 2011 7:20 pm Titlul subiectului:
Teoretic este vorba de drum amenajat. Cred ca nu are importanta daca amenajarea se face cu asfalt sau beton. A fost, cred, o eroare de exprimare. Insa cunoscand bine mediul care verifica ar fi bine sa intrebati la ei pentru ca nu stiti ce interpretari mai pot da. _________________ Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum