Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Vin Sep 24, 2010 11:38 pm Titlul subiectului: Televiziune exclusiv mediul rural
Buna seara,
lucrez in domeniul productiei video si a programelor de televiziune de cca 16 ani .inclusiv emisie tv.Vreau sa infiintez un studio de productie video si emisie pe cablu tv in mediul rural.Am citit cateva articole pe net ,pot desfasura activitatea, este eligibila dar ma intereseaza daca pot primii bani europeni si ptr constructia unui sediu, terenul il am , sunt proprietar si daca echipamentele video achizitionate pot fi instalate pe un autoturism sau microbuz adica realizarea unui Car Tv sau studio mobil ? Cineva imi spunea ca nu pot fi finantate autoturismele ...as vrea sa stiu daca pot achizitiona un studio mobil realizat de fabrica , autoturism dotat de fabrica cu tot necesarul tehnic ?
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum