Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Joi Iul 29, 2010 3:48 am Titlul subiectului: ONG - finantare pentru sport
Buna ziua,
Pentru o ONG (fundatie sportiva) care are un teren in Bucuresti si ar dori construirea pe acel teren a unei sali de sport (constructie simpla tip hala metalica sau cu structura din lemn), unde sa puna la dispozitie cursuri pentru diverse ramuri sportive, fitness, aerobic, tae-bo, arte martiale, dans, etc. (cam tot ce se poate face intr-o sala), se poate aproba finantare ?
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
Trimis: Joi Iul 29, 2010 9:04 am Titlul subiectului:
Nu. Forma de organizare aleasa nu este cea potrivita. ONG-urile primesc greu finantare pentru activitati lucrative, intrucat se considera ca motivul de existenta al unui ONG este altul decat obtinerea profitului. Forma de organizare potrivita ar fi fost cea de sociatete comerciala, in conditiile in care solicitati plata pentru participarea la activitatile sportive. Si daca erati societate comerciala si indeplineati niste criterii de vechime, finantarea ar fi fost accesibila.
Trimis: Joi Iul 29, 2010 8:12 pm Titlul subiectului:
Multumesc pentru raspuns.
Exista vreo varianta pentru a abtine fonduri in situatia mea ?
Sa infiintez o SRL nu ar fi asa greu dar inteleg ca trebuie sa aiba vechime.
Sa preiau un SRL care cuprinde in obiectul de activitate (sau sa includ dupa preluare) organizarea de activitati sportive poate fi o varianta ?
Care sunt criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca ?
Va multumesc anticipat pentru rabdare.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum