Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Dum Mai 23, 2010 2:54 pm Titlul subiectului: primesc finantare daca nu am deja o firma?
buna ziua, sunt interesata de fondurile europene in vederea deschiderii unui cabinet medical de recuperare. aceste fonduri se pot accesa si pentru spatiul destinat cabinetului cat si pentru aparatura necesara?? mentionez ca momentan nu am nici o firma. de asemenea am citit ca se ofera finantare 100%, care sunt conditiile?va rog daca ma poate ajuta cineva cu informatii in acest sens! multumesc
Data înscrierii: 09/Ian/2007 Mesaje: 1020 Locație: Petrosani
Trimis: Mar Iun 01, 2010 4:51 am Titlul subiectului:
Finantare 100% putin probabil, eventual pe ONG in mediul rural. In rest ai cam avea nevoie de firma. Ar fi util de precizat si locatia,mai exact, in mediul rural sau in mediul urban?
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum