Forum www.fonduri-structurale.ro

 
Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare Regulament

documentatie pt proiect de finantare CEPU
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum www.fonduri-structurale.ro -> SERVICII DE CONSULTANTA
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
geovi_construct
Nou venit


Data înscrierii: 23/Iun/2008
Mesaje: 1

MesajTrimis: Lun Iun 23, 2008 11:19 pm    Titlul subiectului: documentatie pt proiect de finantare CEPU Răspunde cu citat (quote)

In documentatia care trebuie intocmita pentru obtinerea unui proiect de finantare CEPU, puteti sa-mi spuneti ce trebuie completat la anexa 7 privind "AUTOEVALUAREA IN RAPORT CU CRITERIILE DE MEDIU". Trebuie precizata neaparat acea explicatie privind amploarea si natura impactului proiectului asupra obiectivelor de mediu?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
danger0su
Nou venit


Data înscrierii: 11/Aug/2009
Mesaje: 2
Locație: cj

MesajTrimis: Mar Aug 11, 2009 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.interesulpublic.ro/print.php?id=6840

teapa CEPU
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
anamariab
Solicitant


Data înscrierii: 20/Noi/2009
Mesaje: 7
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Vin Noi 20, 2009 1:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="xcons"]Inca mai exista pagubiti CEPU? Ce pu..... tregai[/quote]
mai exista..unul din fraieri sunt si eu ...am scos din buzunar 3490 ron in ian 2009 si am primit doar cateva mail-uri fara a fi la obiect...sotul meu a fost la Tg Mures ...sunt jalnici...patronul a sters-o cand a ajuns el...i-a dat cineva in judecata pe nemernicii astia???oare pot recupera ceva de la ei??/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
xcons
Junior


Data înscrierii: 21/Noi/2008
Mesaje: 37
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 20, 2009 12:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aveti un contract cu ei? Sunt curios - puteti povesti in detaliu ce v-au promis...
_________________
Vizitati si site-ul nostru: xcons.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
anamariab
Solicitant


Data înscrierii: 20/Noi/2009
Mesaje: 7
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Sâm Noi 21, 2009 1:40 am    Titlul subiectului: tzeapa cepu Răspunde cu citat (quote)

[quote="xcons"]Aveti un contract cu ei? Sunt curios - puteti povesti in detaliu ce v-au promis...[/quote]
pot sa pun pe forum contractul...

SC Centru De Elaborare Proiecte Unionale SRL
Tg. MureÂș, jud. MureÂș, P-ĂŸa Trandafirilor nr. 32-33 ap. 37
(punct de lucru: Str. Republicii nr. 2, cod 540110)
Nr. ORC: J26/1818/2006
CIF: RO 19215515
Capital Social: 1.000 RON
Cod IBAN: RO20 RZBR 0000 0600 0872 7220,
deschis la Raiffeisen Bank Tg. MureÂș, ag. BartĂłk BĂ©la


Stimate Client,

VĂŁ salut Ăźn numele firmei CEPU S.R.L. Âși vĂŁ mulĂŸumesc cĂŁ ne-aĂŸi onorat cu Ăźncrederea DumneavoastrĂŁ.
În precedenta scrisoare trimisĂŁ v-am informat despre planul nostru Ăźn trei etape cu ajutorul cĂŁruia veĂŸi putea obĂŸine cel mai favorabil credit nerambursabil pentru firma DumneavoastrĂŁ. V-aÂș ruga sĂŁ citiĂŸi ĂźncĂŁ o datĂŁ treptele serviciului nostru.

Prima treaptĂŁ este monitorizarea proiectelor unionale Ăźn care, printr-un softver elaborat de cĂŁtre o firmĂŁ de informaticĂŁ primiĂŸi o informare rapidĂŁ Âși corectĂŁ a proiectelor referitoare activitĂŁĂŸii DumneavoastrĂŁ. Firma noastrĂŁ vĂŁ va trimite toate proiectele Unionale, la care puteĂŸi depune documentaĂŸie de proiect. În cazul Ăźn care nu reuÂșim acest lucru vĂŁ vom rambursa integral taxa de Ăźnregistrare.

Treapta a doua este consultanĂŸĂŁ de specialitate, de cĂŁtre persoane competente Ăźn scrierea proiectelor, care vĂŁ vor contacta Ăźn vederea concretizĂŁrii ideilor despre extinderea activitĂŁĂŸii Âși a firmei precum Âși pregĂŁtirea DumneavoastrĂŁ pentru scrierea proiectelor. VeĂŸi primi rĂŁspuns la ĂźntrebĂŁrile apĂŁrute Âși vĂŁ vom ajuta cu idei Ăźn ce direcĂŸie sĂŁ vĂŁ extindeĂŸi afacerea cu ajutorul acestor fonduri.

Treapta a treia este Ăźntocmirea concretĂŁ a proiectului, care este precedatĂŁ Âși de consultanĂŸĂŁ personalĂŁ. La elaborarea proiectelor Ăźn mod obiectiv garantĂŁm 100% acceptarea proiectelor, ceea ce ĂźnseamnĂŁ cĂŁ proiectul va fi acceptat ca formĂŁ Âși conĂŸinut.

La solicitarea Beneficiarului dacĂŁ acesta va avea nevoie, Furnizorul va cĂŁuta banca care poate oferi un credit rambursabil / o garanĂŸie bancarĂŁ / un leasing financiar Ăźn condiĂŸiile cele mai avantajoase. În acest sens Furnizorul va efectua toate demersurile necesare la bĂŁncile cu care are relaĂŸii, Ăźn vederea obĂŸinerii celei mai corespunzĂŁtoare modalitĂŁĂŸi de finanĂŸare a Beneficiarului.

Valoarea anualĂŁ a serviciului este de 2933,00 RON+TVA, adicĂŁ 3490,27 RON. V-am ruga sĂŁ viraĂŸi aceastĂŁ sumĂŁ pe contul firmei noastre conform facturii proformĂŁ anexatĂŁ.

OdatĂŁ cu ajungerea banilor Ăźn contul nostru intrĂŁ Ăźn vigoare contractul de colaborare dintre firma DumneavoastrĂŁ Âși CEPU S.R.L., cu condiĂŸia Âși garanĂŸia de mai sus.
Datele firmei Dvs. vor fi tratate cu cea mai mare discreĂŸie de cĂŁtre firma noastrĂŁ.

Obiectivul comun este Ăźnceperea cĂąt mai recentĂŁ a colaborĂŁrii noastre urmĂąnd treptele sus menĂŸionate Ăźn privinĂŸa dezvoltĂŁrii firmei DumneavoastrĂŁ.

În speranĂŸa cĂŁ Ăźn curĂąnd vĂŁ vom putea saluta Âși Ăźn rĂąndul acelor clienĂŸi care au obĂŸinut deja un credit nerambursabil

VĂŁ rugĂŁm ataÂșaĂŸi codul IBAN necesar la emiterea facturii originale.
Cu sincer respect
Tg. MureÂș, 2009 ianuarie Dr. JĂłzsa ZoltĂĄn
cam asta ar fi prima parte din abureala...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
anamariab
Solicitant


Data înscrierii: 20/Noi/2009
Mesaje: 7
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Sâm Noi 21, 2009 1:52 am    Titlul subiectului: tzeapa cepu Răspunde cu citat (quote)

Si cam asta ar fi contractul....


CONTRACT DE PRESTÃRI SERVICII
Nr. …./2009
Încheiat üntre :
S.C. CENTRU DE ELABORARE PROIECTE UNIONALE S.R.L.
Sediul: Tg.-MureÂș, P-ĂŸa Trandafirilor nr. 32-33 ap. 37, jud.MureÂș,
Punct de lucru: Tg.-MureÂș, str. Republicii nr.2, jud.MureÂș
ÎnregistratĂŁ la O.R.C.MureÂș sub nr. J 26/1818 / 2006
Cod de Ăźnregistrare fiscalĂŁ: RO 19215515,
Numele Âși calitatea reprezentatului: Dr.JÓZSA ZOLTÁN, administratorul societĂŁĂŸii
Ăźn calitate de furnizor de servicii, - Ăźn continuare FURNIZOR -
Âși
Denumirea Âși forma juridicĂŁ :............ SRL
Sediul : ....................
Înregistrat la : O.R.C .............. cu nr.
Cod unic de Ăźnregistrare / de Ăźnregistrare fiscalĂŁ:
Numele Âși calitatea reprezentatului: ......................, administratorul societatii
Ăźn calitate de beneficiar de servicii, - Ăźn continuare BENEFICIAR.-

Art. 1 OBIECTUL CONTRACTULUI
1. Obiectul prezentului contract Ăźl constituie furnizare de informaĂŸii Âși asigurare de consultanĂŸĂŁ de specialitate de cĂŁtre Furnizor Ăźn favoarea Beneficiarului, cu privire la proiectele unionale, Ăźn scopul obĂŸinerii de cĂŁtre Beneficiar Ăźn RomĂąnia a unor surse financiare din Fondurile Structurale ale Uniunii Europene prin intermediul unor proiecte.
2. Obiectivul urmĂŁrit de cĂŁtre pĂŁrĂŸi prin Ăźncheierea prezentului contract este obĂŸinerea de cĂŁtre Beneficiar prin intermediul proiectelor indicate Ăźn aliniatul precedent, a unor fonduri financiare destinate dezvoltĂŁrii afacerii, sub forma unor Ăźmprumuturi nerambursabile.
3. La solicitarea Beneficiarului dacĂŁ acesta va avea nevoie, Furnizorul va cĂŁuta banca care poate oferi un credit rambursabil / o garanĂŸie bancarĂŁ / un leasing financiar Ăźn condiĂŸiile cele mai avantajoase. În acest sens Furnizorul va efectua toate demersurile necesare la bĂŁncile care stabilesc condiĂŸii accesibile, Ăźn vederea obĂŸinerii celei mai corespunzĂŁtoare modalitĂŁĂŸi de finanĂŸare a Furnizorului.
Art. 2 DURATA CONTRACTULUI
1. Prezentul contract se Ăźncheie pe o duratĂŁ iniĂŸialĂŁ de 1 (un) an, cu posibilitatea prelungirii dacĂŁ se impune Âși intrĂŁ Ăźn vigoare de la data achitĂŁrii de cĂŁtre Beneficiar a tarifului stabilit la Art. 4 din prezentul contract.
Art. 3 DREPTURILE ÂȘI OBLIGAÞIILE PÃRÞILOR
1. Drepturile Âși obligaĂŸiile pĂŁrĂŸilor rezultĂąnd din prezentul contract vor fi exercitate Âși Ăźndeplinite cu bunĂŁ credinĂŸĂŁ.
2. Furnizorul se obligĂŁ ca Ăźn cadrul colaborĂŁrii cu Beneficiarul sĂŁ depunĂŁ diligenĂŸa necesarĂŁ pentru atingerea scopului urmĂŁrit de pĂŁrĂŸi.
3. Furnizorul se obligĂŁ ca Ăźn schimbul unui tarif, sĂŁ informeze Beneficiarul, Ăźn scris (prin scrisoare electronicĂŁ, prin fax sau prin poÂștĂŁ cu scrisoare recomandatĂŁ- la alegerea Beneficiarului), pe toatĂŁ durata prezentului contract, despre posibilitĂŁĂŸile de proiecte care se aflĂŁ Ăźn legĂŁturĂŁ cu activitatea Âși concepĂŸia de dezvoltare a Beneficiarului.
4. La solicitarea Beneficiarului, Furnizorul Ăźl va informa despre proiectele existente Âși sub forma unor consultaĂŸii telefonice ori personale la punctul de lucru al Furnizorului din Tg. MureÂș.
5. Furnizorul va aduce de ĂźndatĂŁ la cunoÂștinĂŸa Beneficiarului banca care poate oferi finanĂŸarea Ăźn condiĂŸiile art. 1 alin.3, precum Âși toate informaĂŸiile necesare Âși utile legate de aceasta.
6. Furnizorul se mai obligĂŁ:
6.1. SĂŁ includĂŁ Beneficiarul Ăźn baza sa de date
6.2. Pe baza datelor puse la dispoziĂŸia sa, sĂŁ identifice proiectele actuale Ăźn legĂŁturĂŁ cu activitatea Âși concepĂŸia de dezvoltare a Beneficiarului
6.3. SĂŁ comunice Beneficiarului prin poÂștĂŁ, prin scrisoare electronicĂŁ (e-mail), ori prin fax proiectele identificate.
6.4. La solicitarea Beneficiarului sĂŁ- i comunice prin telefon sau prin intermediul propriilor specialiÂști informaĂŸii detaliate cu privire la proiectele identificate
6.5. La solicitarea Beneficiarului sĂŁ Ăźi asigure o consultaĂŸie personalĂŁ prin intermediul propriilor specialiÂști, la punctul de lucru din Tg. MureÂș, Ăźn legĂŁturĂŁ cu proiectul identificat, Ăźn special cu privire la modul de redactare Âși elaborare al proiectului.
7. Furnizorul este obligat la pĂŁstrarea secretului profesional Âși confidenĂŸialitatea datelor Âși informaĂŸiilor furnizate de cĂŁtre Beneficiar
8. Beneficiarul se obligĂŁ ca pentru executarea obligaĂŸiilor asumate de cĂŁtre Furnizor prin prezentul contract sĂŁ punĂŁ la dispoziĂŸia acestuia toate datele Âși informaĂŸiile necesare, cu privire la funcĂŸionarea propriei societĂŁĂŸi, activitatea acesteia, Âși concepĂŸia de dezvoltare a activitĂŁĂŸii.
9. Beneficiarul se obligĂŁ sĂŁ achite Furnizorului tariful prevĂŁzut la Art. 4 din prezentul contract.
10. În siutaĂŸia Ăźn care Beneficiarul doreÂște sĂŁ ĂźnsĂŁrcineze Furnizorul Âși cu redactarea proiectului, la solicitarea Beneficiarului Furnizorul Ăźi va oferi informaĂŸii detaliate despre condiĂŸiile redactĂŁrii proiectului, Ăźn cadrul unei consultaĂŸii personale la punctul de lucru al Furnizorului din Tg. MureÂș, urmĂąnd ca Ăźn cazul Ăźn care pĂŁrĂŸile vor conveni Âși Ăźn acest sens, sĂŁ Ăźncheie un nou contract avĂąnd ca obiect redactarea proiectului. AvĂąnd Ăźn vedere oferta promoĂŸionalĂŁ de Anul Nou, Furnizorul se obligĂŁ sĂŁ redacteze Âși sĂŁ ĂźntocmeascĂŁ primul proiect Ăźn favoarea Beneficiarului gratis, fĂŁrĂŁ achitarea de cĂŁtre acesta a unui nou tarif Ăźn schimbul noilor servicii solicitate.
11. În cazul ün care Beneficiarul nu opteazã pentru redactarea proiectului de cãtre Furnizor, tariful achitat ün temeiul prezentului contract nu se restituie.
Art. 4 PREÞUL CONTRACTULUI
1. Tariful prezentului contract este de 2933 RON+ 19% TVA, adicĂŁ 3490,27 RON Âși se achitĂŁ de cĂŁtre Beneficiar prin virament bancar sau Ăźn numerar la data semnĂŁrii contractului.
Art. 5 RÃSPUNDEREA PÃRÞILOR
1. NeĂźndeplinirea sau Ăźndeplinirea culpabilĂŁ a obligaĂŸiilor contractuale asumate atrage rĂŁspunderea pĂŁrĂŸilor Ăźn condiĂŸiile Codului Civil romĂąn Âși a legilor aplicabile Ăźn materie.
2. Furnizorul nu rĂŁspunde pentru condiĂŸiile necesare obĂŸinerii fondurilor nerambursabile, stabilite de cĂŁtre autoritĂŁĂŸile competente ĂźnsĂŁrcinate cu publicarea proiectelor Âși nici de eventualele schimbĂŁri aduse cu privire la aceste aspecte de aceeaÂși autoritĂŁĂŸi pe parcursul executĂŁrii prezentului contract.
Art. 6 ÎNCETAREA CONTRACTULUI
1. Prezentul contract ĂźnceteazĂŁ Ăźnainte de termen Ăźn cazul atingerii obiectivului propus de pĂŁrĂŸi, respectiv identificarea de cĂŁtre Furnizor a unui proiect favorabil Beneficiarului.
2. Contractul ĂźnceteazĂŁ de drept prin ajungerea lui la termen, dacĂŁ pĂŁrĂŸile nu au convenit prelungirea acestuia printr-un act adiĂŸional.
3. Perioada minimĂŁ contractualĂŁ fiind obligatorie, prezentul contract nu poate fi denunĂŸat unilateral anterior Ăźmplinirii termenului contractual.
4. Contractul ĂźnceteazĂŁ de plin drept Ăźn caz de forĂŸĂŁ majorĂŁ sau caz fortuit, dovedit Ăźn condiĂŸiile legii Âși notificat co-contractantului Ăźn termen de 5(cinci) zile de la apariĂŸia lui.
Art. 7 DISPOZIÞII FINALE ÂȘI TRANZITORII
1. În situaĂŸia Ăźn care Beneficiarul semneazĂŁ Âși achitĂŁ tariful prezentului contract pĂąnĂŁ la data de 30 ianuarie 2009, Ăźn cazul Ăźn care va opta Âși pentru redactarea proiectului ales, Furnizorul se obligĂŁ sĂŁ-i redacteze primul proiect fĂŁrĂŁ a percepe un nou tarif contractual aÂșa cum este prevĂŁzut la Art. 3 alin. 10 din prezentul contract.
2. Prezentul contract s-a Ăźncheiat pe o perioadĂŁ de un an Âși intrĂŁ Ăźn vigoare la data achitĂŁrii de cĂŁtre Beneficiar a tarifului stabilit la Art. 4 din prezentul contract.
Art. 8 LITIGII
1. CompetenĂŸa exclusivĂŁ de soluĂŸionare a eventualelor litigii dintre pĂŁrĂŸi revine instanĂŸelor de judecatĂŁ din Tg. MureÂș.
1.1. PĂŁrĂŸile contractante declarĂŁ cĂŁ, Ăźnainte de semnare au citit prezentul contract, constatĂąnd cĂŁ acesta corespunde voinĂŸei lor, drept pentru care semneazĂŁ mai jos.
1.2. Prezentul contract a fost Ăźncheiat la (locul Ăźncheierii contractului) ____________________ (1)Ăźn prezenĂŸa ambilor pĂŁrĂŸi contractante, (2) prin fax, (3) prin poÂștĂŁ electronicĂŁ, astĂŁzi ______________, fiecare parte contractantĂŁ primind un exemplar de pe contract.
BENEFICIAR FURNIZOR ...............................................

Va multumesc mult pt raspuns...
Puteti sa-mi dati vreun sfat bun???
Nu am consultat nici un avocat inca...oare as avea ceva sanse sa recuperez din bani???
Tot ce am primit in schimbul banilor au fost vreo 20 de mail-uri cu informatii pe care le gaseai si pe net gratis...nepersonalizate pt firma mea ...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
geo_t
Expert


Data înscrierii: 11/Ian/2007
Mesaje: 712
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Noi 22, 2009 11:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parearea mea este ca trebuie reclamati la politie cu acuzarea de inselaciune.
am primit si eu un telefon de la ei... se prezinta si pompos: centru de proiecte unionale... Te doare capul...cati fraieri or fi cazut in plasa lor!
_________________
Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
geo_t
Expert


Data înscrierii: 11/Ian/2007
Mesaje: 712
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Noi 22, 2009 11:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca era simplu doar sa intrati pe acest forum ca sa va informati despre acesti escroci. Conform contractului nu se angajeaza cu nimic fata de dvs. Intuiesc de aici ca aveti bani si mai faceti din cand in cand acte caritabile!
_________________
Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
anamariab
Solicitant


Data înscrierii: 20/Noi/2009
Mesaje: 7
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Dum Noi 22, 2009 6:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="geo_t"]Cred ca era simplu doar sa intrati pe acest forum ca sa va informati despre acesti escroci. Conform contractului nu se angajeaza cu nimic fata de dvs. Intuiesc de aici ca aveti bani si mai faceti din cand in cand acte caritabile![/quote]
Multumesc de raspuns in primul rand...
...ce ar fi trebuit sa fac e usor de spus ...este mai greu de spus ce se mai poate face acum..bani de aruncat nu cred ca are nimeni la escroci...ca pt acte caritabile nu mi-ar parea rau dupa ei ...
...se poate face plangere la politie??
Macar de nu reusesc sa recuperez din bani.. sa facem ceva sa nu mai pacaleasca alti oameni!
Va multumesc mult!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adi_c
Dr. Honoris Causa


Data înscrierii: 09/Ian/2007
Mesaje: 1020
Locație: Petrosani

MesajTrimis: Lun Noi 23, 2009 10:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fara suparare, ma tem ca prea multe de facut nu prea ai... Cel mult sa dai marunt din buze.

Desi, finantarea din fondurile structurale nu o obtii in baza unui "PROIECT" ci in baza unei "CERERI DE FINANTARE" la care atasezi documentele solicitate.

Daca ai primit de la furnizor cateva mailuri informative, si, furnizorul poate face dovada ca te-au inclus in baza lor de date, in linii mari si-au cam indeplinit obligatiile stipulate prin clauzele contractuale...

In rest, furnizorul a avut grija sa prevada clauze de genul "La solicitarea Beneficiarului sĂŁ- i comunice prin telefon..." Poti dovedi ca nu te-a informat telefonic asupra tuturor informatiilor solicitate? Very Happy

Mai mult chiar, in cazul in care refuzi sa achiti sumele asumate prin Contract, risti sa te dea si in judecata si sa-ti ceara despagubiri...

Ai consultat vreun avocat? Daca gasesti vreo solutie, te rugam sa o postezi si aici, probabil sunt si altii care au musacat-o cu nemernicii astia.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
MihaiPatrascu
Site Admin


Data înscrierii: 13/Iul/2009
Mesaje: 544
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 23, 2009 11:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt atat de slab pregatiti incat au sunat si la mine mai prin primavara. Habar nu au unde suna, suna chiar si la concurenta. Smile

Si pe mine m-au aburit cu prostiile lor, dar trecand peste abureli, eu inclin sa cred ca beneficiarii musca datorita Art 3 pct. 10 si Art. 7 pct. 1 din contract. Desi nu mai era de mult Anul Nou, era vorba de aceeasi promotie, anume ca fac primul proiect gratis. Avand in vedere cat este costul real al intocmirii si derularii unui astfel de proiect, pot sa concluzionez ca bietii beneficiari primesc exact cat platesc si reteta succesului CEPU este bazata pe foarte vechea stratagema "crezi-ca-tepuiesti-dar-de-fapt-tu-iei-teapa". Ma mir ca beneficiarii inselati nu s-au intrebat cum de le vinde cineva un Mercedes la pret de Trabant si nu li s-a parut nimic suspect aici.

Mai e un topic despre CEPU pe aici. Acolo chiar a si raspuns cineva de la ei. Distractiv este ca nu prea stapanesc limba romana. Si la telefon vorbesc intr-un mod hilar, parca tradus in acea clipa din maghiara. Avand in vedere ca proiectele se intocmesc in limba romana, ma intreb cum ar pricepe un evaluator ce au "scris" ei acolo. Smile Ar fi fost un alt semnal de alarma, dar se dovedeste ca nu toti l-au auzit.


Ultima modificare efectuată de către MihaiPatrascu la Lun Noi 23, 2009 1:30 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
xcons
Junior


Data înscrierii: 21/Noi/2008
Mesaje: 37
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 23, 2009 12:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E trist ca exista persoane care se ocupa cu asemenea magarii. E si mai trist ca altii au cazut in plasa. Contractul e "bine facut" - pentru ei - si am o mare banuiala ca "magaria" asta s-a mai derulat si pe alte plaiuri.

Parerea mea e ca nu aveti cum sa castigati in instanta, au promis clientului foarte putin... si au cam respectat contractul.
_________________
Vizitati si site-ul nostru: xcons.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
geo_t
Expert


Data înscrierii: 11/Ian/2007
Mesaje: 712
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 23, 2009 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

solutia ar fi sa va strangeti 4-5 "beneficiari" si sa faceti cate o plangere la politie pentru inselaciune. Nu pierdeti nimic.
_________________
Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
anamariab
Solicitant


Data înscrierii: 20/Noi/2009
Mesaje: 7
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar Noi 24, 2009 12:04 am    Titlul subiectului: tzeapa cepu Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc mult tuturor pt sfaturile bune !
Am vorbit la tel cu d-nele ( corect vorbitoarele de lb romana. Laughing ) care dupa ce le-am spus ca am sa consult si un avocat s-au oferit sa-mi prelungeasca gratis contractul pt anul 2010..
Proiectul pe care il urmaresc este firma noua in mediul rural..tot timpul mi s-a spus ...ca inca nu s-a deschis ceea ce urmaresc eu ... si de ce nu fac in mediul urban ceva???..de ex sa dezvolt firma mea existenta din Cluj
....dupa care in 3 nov. dintr-o data, in momentul in care le-am spus ca trece anul si eu nu am facut nimic mi s-a spus : .. ce anume doreati sa faceti?? OOooooo.../D-na draga s-a inchis asta../
....pai cum asa???a fost intrebarea mea??
D-na draga ...dar, nu va faceti griji ca vine iar la anu.. proiectul.. Sad
Tot timpul erau cu informarea cu un pas in urma..dar nu prea pot dovedi asta decat cu mail-urile lor ..si desi sustineau ca te-au inregistrat in baza lor de date nu stiau niciodata cu cine vorbesc (desi ma prezentam) si nu stiau ce vrei sa faci si trebuia sa o iei tot timpul de la capat..Desi de nenumarate ori i-am rugat sa-mi trimita mail-uri personalizate doar cu ce ma interesa, trimiteau doar generalitati...si alea expirate..
Poate citind aceste randuri se mai regasesc si altii in postura mea si putem sa le dam de capat cumva tzeparilor...
Va multumesc.
O saptamana buna tuturor!
Anamaria
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MihaiPatrascu
Site Admin


Data înscrierii: 13/Iul/2009
Mesaje: 544
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Noi 24, 2009 1:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai corect, pentru microintreprinderi rural este asa:
- deschis apel de proiecte intre 12 octombrie si 6 noiembrie; in 3 noiembrie era deschis si se stia ca va mai fi o sesiune in scurt timp!
- deschis nou apel de proiecte intre 16 noiembrie si 11 decembrie.

Deci sutem in plina campanie de depunere. M-as hazarda daca as comenta calitatea proiectelor intocmite de unii care nu stiu cand sunt sesiunile. Deci nu voi comenta.

Noi publicam pe blogul nostru gratuit si accesibil pentru toata lumea informatiile pentru care dvs. ati platit; exista multe alte newsletteruri si surse de informare (precum acest site pe care scriem acum) unde gasiti informatii gratuite si actualizate zilnic. Judecati singura pe ce ati dat banii. Eu continui sa cred ca i-ati dat in speranta unui proiect aparent gratuit, dar deh, se pare ca n-a fost sa fie. Mai multa vigilenta si pragmatism data viitoare. Subliniez din nou ideea ca atat cat platesti, exact aia primesti.

Din mesajul de deschidere al acestui thread eu am inteles ca un proiect intocmit de cepu inseamna de fapt sa-ti trimita formularele si sa te puna pe tine (client) sa le completezi. Va dati seama ce iese. Dar e posibil sa ma insel.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
xcons
Junior


Data înscrierii: 21/Noi/2008
Mesaje: 37
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Noi 24, 2009 12:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Trimite o adresa oficiala la ei (incearca sa obtii numar de inregistrare pe un exemplar original, cu stampila lor) prin care sa le soliciti ca in anul 2010 sa iti realizeze un proiect GRATUIT conform pct. x din Contract (precizezi toate coordonatele proiectului: linie de finantare, valoare, locatie, descriere etc etc).

La final mentionezi ca in cazul in care nu doresc/nu pot sa realizeze documentatia - pot sa ramburseze suma deja platita si sa rezilieze contractul.

Totusi la 3.10 vad ca scrie clar: "...urmĂąnd ca Ăźn cazul Ăźn care pĂŁrĂŸile vor conveni Âși Ăźn acest sens, sĂŁ Ăźncheie un nou contract avĂąnd ca obiect redactarea proiectului"
_________________
Vizitati si site-ul nostru: xcons.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
alech
Nou venit


Data înscrierii: 01/Ian/1970
Mesaje: 2

MesajTrimis: Mie Feb 23, 2011 5:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E adevarat ca atunci cand te suna totul pare frumos. Daca chiar iti doresti sa obtii fonduri Europene citeste ghidul solicitantului si fa o comparatie cu ceea ce iti spun ei(cei de la CEPU).
Sunt foarte multe inadvertente si sincer sa fiu am refuzat sa le platesc factura proforma in ultimul moment.
Ma curatau si pe mine de 2400 fara TVA .

Ar trebui sa se dea un reportaj la televizor la stirile de la ora 7 cu ei Smile
Sigur le-ar micsora afacerea!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
geo_t
Expert


Data înscrierii: 11/Ian/2007
Mesaje: 712
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Feb 24, 2011 2:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tzepe la tot cartieru'...
_________________
Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
calint23
Nou venit


Data înscrierii: 27/Iul/2011
Mesaje: 1
Locație: Romania

MesajTrimis: Mie Iul 27, 2011 12:36 am    Titlul subiectului: Tzeapa CEPU Răspunde cu citat (quote)

M-ar fi scutit de neplaceri si bani aruncati aiurea sa fi gasit acest forum inainte de a semna contractul cu CEPU. Incepand din 2009 am fost sunat de cel putin 3 ori pe an de cineva de la CEPU, cu promisiuni legate de ASIGURAREA unei finantari pe oarescare proiect european (nu parea sa ii intereseze domeniul meu de activitate). In final am riscat si in luna Iunie 2011 am semnat contract cu ei pentru un proiect unional pe domeniul Comert. Dansii au fost foarte diligenti in a ma grabi sa le achit contravaloarea taxei de inscriere in proiect cat mai repede posibil pentru a-mi “asigura inregistrarea in timp a cererii”. Cand am cerut detalii despre program si pasii ulteriori in elaborare am fost aburit cu povesti gen “90% din proiecte sunt aprobate, nu riscati nimic, tebuie doar sa platiti pana maine si apoi vom discuta detaliile. SUntem foarte ocupati acum dar putem discuta despre documentele necesare si pasii de urmat peste cateva zile.”
Am facut marea greseala sa le platesc factura si incepand din acel moment:
1. nu mi s-a mai raspuns la telefoane si email
2. am primit cateva mailuri de-a dreptul criptice pentru mine (vorbitor de romana), fara text in mesaj, doar cu ceva atasamente Word cu text
“Buna ziua!
Cateva firme deja au primit raspunsuri de la ministeri.
Anul acesta nu numai de la punctajul maxim si castigatori solicita proiectul.
Firmele si cu punctaj mai mic sunt rugate sa predea proiectul .
Va rugam sa completati chestionarele si sa ne trimiteti cu doc.solicitate de pe lista doc.necesare.Elaborarea proiectului dureaza in cateva zile 2-3 sa ne trimiteti doc.cerute.
Sa ne trimiteti imediat cum primiti raspuns de la ministeri!!!
cepu10@cepu.ro……….cepu7@cepu.ro
Cu stima
CEPU

Fara nici o explicatie referitoare la cum trebuie completate documentele respective, si evident fara nici un raspuns la telefon (si am sunat de multe ori la dansii)
Am predat (prin email) pana la urma documentele solicitate (completate dupa cum am crezut de cuviinta) ca sa primesc un raspuns sec cum ca “La urmatoarea deschidere elaboram proiectul.”
Am sunat din nou, si din nou nu raspunde nimeni. Trimit SMS rugand sa fiu sunat si in 2 minute cineva ma suna si imi explica cum ca de fapt sa incheiat perioada de depunere a proiectelor si ca de fapt nu aveam nici o sansa cu cele 14 puncte ale mele sa primesc fondurile solicitate. Au fost foarte multi solicitanti si doar cei cu 22 de puncte au primit finantare.
Mentionez ca am trimis acel chestionar inainte de a face plata, deci dansii aveau o idee foarte clara referitor la sansele mele de a primi ceva finantare.
Sper ca cineva sa se sesizeze si sa stopeze hotiile de genul asta.
FERITI-VA DE CEPU!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
geo_t
Expert


Data înscrierii: 11/Ian/2007
Mesaje: 712
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iul 27, 2011 1:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poate ar fi fost bine sa faceti o plangere penala pentru inselatorie desi nu cred ca aveti vreo sansa decat daca mai gasiti cativa tzepuiti.
Asta e viata, cine nu deschide ochii va deschide punga.
Ma uimeste faptul ca nu faceti totusi parte dintre ignoranti sau credului. N-am inteles daca v-ati intalnit fata in fata? Nu era mai simplu sa dati o cautare pe google? V-ar fi trimis si aici...
_________________
Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum www.fonduri-structurale.ro -> SERVICII DE CONSULTANTA Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forumPowered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community