Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Mar Apr 21, 2009 8:54 am Titlul subiectului: fonduri dezvoltare microintreprindere
Buna ziua
As dori sa stiu daca exista posibilitatea dezvoltarii microintreprinderilor prin achizitionarea de echipamente pentru buna desfasurare a activitatilor (calculatoare personale, imprimante plottere), inclusiv programe de calculator. As dori sa stiu si ce conditii trebuie sa indeplinesc?
Va multumesc
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 64 Locație: Craiova
Trimis: Mar Apr 21, 2009 10:36 pm Titlul subiectului:
Precizati in primul rand daca microintreprinderea se afla in mediul urban sau rural, pentru ca sunt programe diferite care i se adreseaza. Totodata sunt importante existenta profitului, data infiintarii si codul CAEN.
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 81 Locație: Bucuresti
Trimis: Lun Apr 27, 2009 8:05 pm Titlul subiectului:
Daca doriti sa achizitionati numai echipamente TIC si periferice si daca nu aveti deja conexiune broadband la internet, ati fi eligibili pe POS CCE Axa 3, Domeniul 1, Operatiunea 1 (nu exista pe acest PO restrictii urban/ rural cu privire la localizarea firmei).
Ar mai fi o oportunitate pe termen foarte scurt, in care finantarea este de max. 50.000 RON si reprezinta max. 60% din valoarea proiectului (programul ANIMMC, la care depunerea aplicatiilor se face numai in perioada 5 - 10 mai).
Data înscrierii: 13/Iul/2009 Mesaje: 544 Locație: Bucuresti
Trimis: Lun Iul 13, 2009 5:11 pm Titlul subiectului:
Din experienta sesiunilor trecute, e mai avantajos POR 4.3 decat POS-CCE 3.x: timp mai scurt de analiza/aprobare a dosarelor, proiect mai simplu (=mai ieftin), probleme mai putine la OI.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum