Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Vin Apr 03, 2009 9:54 pm Titlul subiectului: De minimis
Sa-mi raspunda cineva ce documente sunt necesare pentru ca o intreprindere sa poata accesa ajutoare de minimis conform H.G. nr.1164/2007.Totodata vreau sa stiu adresa exacta unde se trimite cererea.Cererea care se intocmeste este tip si unde se poate gasi?
Data înscrierii: 09/Ian/2007 Mesaje: 1020 Locație: Petrosani
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 9:39 am Titlul subiectului:
Ce ton imperativ, bine ca nu ne-ai dat si un termen limita pana la care sa ne executam...
P.S. Fiecare subforum are un topic (primul pe lista) intitulat "De retinut", l-ai citit? Avand in vedre numele dat topicul deschis de tine banuiesc ca nu.
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 4:16 pm Titlul subiectului:
... mi-ai luat vorba din gura
Oare lumea stie ca noi nu suntem nici platiti nici obligati sa scriem pe aici ci o facem din dorinta de a ajuta? Un simplu "as dori" sau "va rog" ar fi schimbat multe... _________________ Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum