Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Lun Iun 09, 2008 8:11 pm Titlul subiectului: Pensiune de animale si sera de flori
Buna ziua,
Sunt absolvent al facultatii de medicina veterinara si vreau sa pun bazele unei pensiuni pentru caini si pisici. As vrea sa stiu daca un proiect de acest gen poate primi finantare europeana si cam care sunt pasii ce trebuie urmati, in cazul in care raspunsul este afirmativ.
De asemeni, ma gandesc si la constructia unei sere de flori si vreau sa aflu daca se pot obtine fonduri structurale pentru asa ceva si care sunt etapele ulterioare.
Data înscrierii: 09/Ian/2007 Mesaje: 1020 Locație: Petrosani
Trimis: Lun Iun 09, 2008 8:39 pm Titlul subiectului:
Teoretic esti eligibil, dar...
Cand vorbim de o posibila finantare din fondurile UE, trebuie sa avem in vedere eligibilitatea beneficiarului, eligibilitatea proiectului si eligibilitatea cheltuielilor.
Cauta butonul "Ghid de finantare" http://www.fonduri-structurale.ro/FisaProiect.aspx si incearca sa identifici programul si masura de interventie care crezi ca s-ar potrivi cu ideea ta de afacere, apoi descarca ghidul aplicantului la masura de interventie aleasa si verifica cele trei categorii de eligibilitati.
Apoi, te asteptam, sa ne spui unde crezi ca s-ar incadra ideea ta, si putem dezvolta o discutie pe detalii tehnice.
Trimis: Mar Iun 10, 2008 4:46 pm Titlul subiectului:
Imi cer scuze, dar pentru a putea accesa fisele de proiect, imi cere sa ma autentific. Am facut acest lucru, insa imi spune ca, codul nu este activ. Cum trebuie sa procedez?
Trimis: Mar Iun 10, 2008 5:13 pm Titlul subiectului: Un pic de ajutor, va rog!
Am reusit sa ma autentific, insa am dificultati in selectarea programului si a masurii.
Ca organizatie, ma incadrez la microintreprindere, insa in fisele care imi sunt afisate nu gasesc nimic in care ar intra o pensiune de animale sau o sera de flori.
De aceea, va rog sa ma ajutati, daca se poate, sa identific programul si fisa corecta.
Trimis: Mar Iul 08, 2008 10:38 pm Titlul subiectului:
Sunt interesat si eu de un astfel de proiect pt constructia unei sere de flori.
Dar cred ca nimeni nu ne poate ajuta cu un sfat cel putin nu dezinteresat.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum