Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Mar Apr 15, 2008 7:29 pm Titlul subiectului: societati cu capital privat
In ce conditii societatile cu capital privat trebuie sa achizitioneze lucrari de exemplu, dupa OUG 34...lucrarea respectiva este finantata si din fonduri structurale?
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
Trimis: Sâm Apr 19, 2008 1:59 am Titlul subiectului:
fara sa va suparati pe mine, daca ati fi avut macar curiozitatea sa va uitati pe forum ati fi vazut ca mai jos gaseati raspuns la intrebare.
Daca dvs. nu gasiti timp sa va informati si considerati ca noi care, dupa cum se vede, avem si alte preocupari, suntem datori sa va raspundem la orice intrebare pusa de 100 de ori pe parcursul derularii firelor de discutii atunci, sincer, nu meritati osteneala.
Scuze daca am fost prea acida dar atata timp cat aveti o afacere cred ca e cazul sa stiti sa cautati nu sa stresati pe altii cu intrebari la care daca v-ati fi dat putin osteneala ati fi gasit raspuns.
Uff! _________________ Corectați-mă dacă greșesc, poate așa mai învăț și eu cate ceva.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum