Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Mar Noi 20, 2007 5:45 pm Titlul subiectului: fabrica de Perlit
as dori sa introduc la noi in tara fabricarea perlitului.Perlitul este o roc?? vulcanic?? cu o compozi??ie special??. Prezen??a in compozi??ie de SiO2 este de 70-75%, �i apa legat?? de 2-6%. Ea se f??r??m?? des in forme de perl?? fapt pentru care �i-a primit denumirea.Perlitul este foarte u�or, steril, termoizolant, izolant sonor, insolubil, asigur?? confort, ocrote�te natura, economise�te semnificativ cheltuielile pentru energia termic??, rezistent la cutremur, nu este radioactiv, asigur?? c??ldur?? iarna �i r??coare vara, reduce drastic greutatea total?? a cl??dirilor, agent de ?Ÿmbun??t????ire al solului, ieftin datorit?? tehnologiei de fabricare, nu este inflamabil, ?Ÿ�i p??streaz?? calitatea pe timp nelimitat, este un material ecologic favorizat. Va rog sa-mi spuneti modalitatea de finantare si programul de finantare prin POR. multumesc
Data înscrierii: 11/Ian/2007 Mesaje: 712 Locație: Bucuresti
Trimis: Mie Noi 21, 2007 1:36 am Titlul subiectului:
O fi el favorizat dar procedeul de fabricatie nu genereaza agenti poluatori? Este o silice care rezulta prin topirea ... ce? - nisip cuartzos, argile (filosilicati) ...Pentru ca sper ca esti de acord ca "vulcanica" a fost la originea ei naturala dar dumneata o faci artificial. Ce materii prime intra si cum le arzi?
Intreb si eu... nu dau cu paru'...
Trimis: Mie Noi 21, 2007 9:20 am Titlul subiectului: re
se trateaza termic la o anumita temperatura si particulele de roca se expandeaza marindu-si volumul de 4-20 ori.Particulele de roca contine apa si prin aburi supraincalziti dilata particulele de roca devenisnd elastice. Procesul este ecologic, nu este tratat cu substante chimice, este insolubil, nu contine materiale organice.Produsul este recunoscut in tarile occidentale si este recomandat in constructii.
Trimis: Mie Noi 21, 2007 7:42 pm Titlul subiectului:
Am auzit si eu de el. Cunosc oameni care si-au izolat casa cu asa ceva si zic ca de atunci numai perlit mai folosesc. Sunt foarte multumiti.
Cred ca gasesti ceva la www.animmc.ro sau astepti asa cum fac vreo alte cateva milioane de persoane din tara sa se aprobe FEADR pt. o investitie in mediul rural.
Succes
O idee buna. _________________ Ieri eram la marginea prapastiei,
azi sunt un pas mai departe!
Trimis: Mar Feb 05, 2008 2:23 pm Titlul subiectului:
referitor la fabrica de perlit...firma este noua (anul trecut s-a infiintat)nefiind in tara o asemenea fabrica, in Ghid este mentionat sa aiba min. 1 an activitate si sa aiba profit anul anterior !!!!
Nu poate avea profit daca anul trebui s-a infiintat si inregistrat numai cheltuieli de infiintare a societatii. Mai este eligibila finantarea pt. fabrica de perlit din mediul urban (zona industriala)?
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum