Ca utilizator al acestui forum va rugam sa consultati cu atentie regulamentul de utilizare. Construirea unei comunitati profesionale si, în primul rand, bunul simt în mesajele postate trebuie sa fie principalele repere ale acestui forum.
Trimis: Mar Ian 30, 2007 2:50 am Titlul subiectului: Cum as putea accesa fonduri stuct. pentru un Mag. Virtual!?
Buna! Am "auzit" ca exista fonduri stucturale/de coeziune in domeniul afacerilor pe Internet. Eu detin un magazin virtual care ar avea nevoie de o dezvoltare mai puternica astfel incat sa se impuna inaintea altor magazine conventionale ce vand aceleasi produse doar la preturi mult mai mari. Cum as putea accesa aceste fonduri (eventual pentru : publicitate online/tv/presa scrisa, echipamente si licente pentru programe, etc.. ) ?!?!
Trimis: Mar Ian 30, 2007 3:58 pm Titlul subiectului: e-comert
Buna,
Ca regula generala, fondurile structurale nu finanteaza comertul cu amanuntul. Aceste fonduri sunt de natura sa aduca ceva in plus pentru intreaga societate, pentru o comunitate, protectia mediului, etc.
Nu stiu exact ce ai putea tu sa accesezi insa iti recomand sa consulti POS Cresterea Competitivitatii Economice care este programul destinat mediului de afaceri. Poate gasesti ceva interesant.
Trimis: Mie Ian 31, 2007 4:09 pm Titlul subiectului: Re: e-comert
gabrielag a scris:
Buna,
Ca regula generala, fondurile structurale nu finanteaza comertul cu amanuntul. Aceste fonduri sunt de natura sa aduca ceva in plus pentru intreaga societate, pentru o comunitate, protectia mediului, etc.
Succes,
Un raspuns care denota un anumit mod de gandire.
Ce inseamna e-comert? e-comertul poate fi comparat cu comertul cu amanuntul (gen butic real)?
Oare traducerea in romaneste a acestui termen a fost facuta corect in domeniul fondurilor?
De ce e-comert si nu e-afacere?
Oare e-comertul nu aduce nimic pt. intreaga societate sau pt. comunitate sau protectia mediului?
Ce legatura are lumea virtuala a afacerilor cu protectia mediului?
Nu inteleg ce legatura exista intre un magazin virtual si comertul real cu amanuntul de la noi? In mod sigur buy IQ a incercat un mod de reclama pt. propiul site.
As putea sa prezint exemple de reusita in lumea e- economica, dar ar fi reclama gratis pt. respectivele firme.
Afacerile virtuale deschid nu numai piata UE, deschid piata mondiala.
Se confunda realizarea unei pagini web cu e-afacerea!!! Si ce daca am o pagina web si un magazin virtula ? Inseamna ca fac o e-afacere?
Termenul asta a fost tradus corect?Ce parere ai adi_c?
Oare Bill Gates face comert cu amanuntul?Parca face afaceri
Data înscrierii: 09/Ian/2007 Mesaje: 1020 Locație: Petrosani
Trimis: Mie Ian 31, 2007 4:43 pm Titlul subiectului: Re: e-comert
Semaca a scris:
...Termenul asta a fost tradus corect?Ce parere ai adi_c?
Oare Bill Gates face comert cu amanuntul?Parca face afaceri
Referitor la traducerea corecta a termenului nu m-as pronunta. Iar legat de afacerile lui Bill Gates, nici pe atat...
In schimb legat de e-comert, as citi PC competitivitate, Axa prioritara 3: TIC pentru sectoarele privat si public, Domeniul major de interventie 3.3 Dezvoltarea e-economiei (si as insista pe Operatiunea 2, de la sfarsitul paginii 78...)
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum