Ești membru? Cont nou / Autentificare
Finanțările în vremea COVID-19 - We're here to help!

Finanțările în vremea COVID-19 - We're here to help!

Informații valabile la 08.04.2020

Traversăm o perioadă dificilă, în care solidaritatea și proactivitatea au un rol cheie în depășirea crizei. Echipa noastră lucrează de acasă cu aceeași dedicare misiunii noastre: contribuim în mod activ la dezvoltare, susținând accesul organizațiilor la surse de finanțare și oferind sprijin pentru implementarea proiectelor. Cum ajutăm:

 • Am transmis propuneri cu privire la măsurile de sprijin care trebuie luate de autorități pentru startup-urile finanțate prin fonduri europene
 • Suntem activi în grupurile de lucru și în comunitățile de profesioniști care transmit propuneri de soluții către autorități (Romanian Business Leaders, Coaliția pentru Dezvoltarea României)
 • Am transmis MFE și MLDPA întreaga noastră disponibilitate pentru identificarea celor mai bune soluții pentru implementarea Coronavirus Response Investment Initiative – propusă de Comisia Europeană
 • Am pregătit o sinteză a oportunităților de finanțare nerambursabilă deschise la acest moment/care se vor deschide în următoarele luni pentru 3 categorii de beneficiari: companii private, ONG-uri și autorități/instituții publice:
  1. Oportunități companii private
  2. Oportunități ONG
  3. Oportunități autorități/instituții publice 
 • Oferim gratuit din timpul și know-how-ul nostru celor interesați să aplice pe una sau mai multe din liniile de finanțare, prin mini-sesiuni online 1:1 de consultanță inițială. Programează-te aici.
 • Am creat o pagină unde publicăm toate instrucțiunile publicate de autoritățile de mangement legate de criză.
 • Am pregătit o sinteză „la cald” a condițiilor oficiale pentru măsurile de sprijin IMM, plata șomajului tehnic și zilele libere pentru părinți pe perioada de urgență
 • Partenerii noștri de la Viboal-Findex au realizat o sinteză cu detalii practice privind măsurile fiscale și relația cu angajații din această perioadă.

Dacă știi oportunități de finanțare care se potrivesc comunității tale și nu le găsești agregate la noi, dă o mână de ajutor celor interesați și scrie-ne la structuralcg@fonduri-structurale.ro. Pot fi apeluri gestionate atât de instituții publice, cât și de cele private.

Comisia Europeană a realizat o sinteză a măsurilor luate în toate statele membre ca răspuns la pandemie. Descarcă documentul

Stay safe!

Echipa fonduri-structurale.ro

Știri recente
Azi, 08 aprilie 2020
Ieri, 07 aprilie 2020