Ești membru? Cont nou / Autentificare
Finanțările în vremea COVID-19 - We're here to help!

Finanțările în vremea COVID-19 - We're here to help!

Informații valabile la 27.09.2021

Traversăm o perioadă dificilă, în care solidaritatea și proactivitatea au un rol cheie în depășirea crizei. Echipa noastră lucrează de acasă cu aceeași dedicare misiunii noastre: contribuim în mod activ la dezvoltare, susținând accesul organizațiilor la surse de finanțare și oferind sprijin pentru implementarea proiectelor. Cum ajutăm:

 • Am transmis propuneri cu privire la măsurile de sprijin care trebuie luate de autorități pentru startup-urile finanțate prin fonduri europene
 • Suntem activi în grupurile de lucru și în comunitățile de profesioniști care transmit propuneri de soluții către autorități (Romanian Business Leaders, Coaliția pentru Dezvoltarea României)
 • Am transmis MFE și MLDPA întreaga noastră disponibilitate pentru identificarea celor mai bune soluții pentru implementarea Coronavirus Response Investment Initiative – propusă de Comisia Europeană
 • Am pregătit o sinteză a oportunităților de finanțare nerambursabilă deschise la acest moment/care se vor deschide în următoarele luni pentru 3 categorii de beneficiari: companii private, ONG-uri și autorități/instituții publice:
  1. Oportunități companii private
  2. Oportunități ONG
  3. Oportunități autorități/instituții publice 
 • Am oferit gratuit din timpul și know-how-ul nostru celor interesați să aplice pe una sau mai multe din liniile de finanțare, prin mini-sesiuni online 1:1 de consultanță inițială.
 • Am creat o pagină unde publicăm toate instrucțiunile publicate de autoritățile de mangement legate de criză.
 • Am pregătit o sinteză „la cald” a condițiilor oficiale pentru măsurile de sprijin IMM, plata șomajului tehnic și zilele libere pentru părinți pe perioada de urgență
 • Partenerii noștri de la Viboal-Findex au realizat o sinteză cu detalii practice privind măsurile fiscale și relația cu angajații din această perioadă.
 • Am creat o pagina dedicată programului de credite și garanții guvernamentale IMM Invest.

Dacă știi oportunități de finanțare care se potrivesc comunității tale și nu le găsești agregate la noi, dă o mână de ajutor celor interesați și scrie-ne la structuralcg@fonduri-structurale.ro. Pot fi apeluri gestionate atât de instituții publice, cât și de cele private.

Comisia Europeană a realizat o sinteză a măsurilor luate în toate statele membre ca răspuns la pandemie. Descarcă documentul

Stay safe!

Echipa fonduri-structurale.ro

Știri recente
Azi, 27 septembrie 2021
Ieri, 26 septembrie 2021