Ești membru? Cont nou / Autentificare
Curs Management proiect - Iași 2019

Curs Management proiect - Iași 2019

Cursul se finalizează cu un examen de certificare recunoscut de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Program curs:

 • Managementul integrat al proiectului
 • Managementul stakeholderilor
 • Managementul ariei de cuprindere a proiectului
 • Managementul graficului proiectului
 • Managementul costurilor în proiecte
 • Managementul resurselor
 • Managementul comunicării
 • Managementul achizițiilor
 • Managementul calității
 • Managementul riscurilor în proiecte

Formatori. Cursul va fi susținut de Narciza Zaharia, formator cu peste 10 ani experiență în livrarea cursurilor de management de proiect pentru participanți din România și din străinătate. Narciza este doctor în Relaţii Economice Internaţionale, consultant, trainer şi formator certificat ANC. Ea este membru în numeroase asociaţii profesionale: Asociaţia Societatea Română a Evaluatorilor de Proiecte, Programe şi Politici Publice şi Asociaţia Economiştilor din România. A colaborat cu numeroase companii şi instituţii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul consultanţei şi managementul fondurilor structurale şi a fost implicată în numeroase proiecte. A susţinut zeci de sesiuni de formare pentru sistemul bancar, antreprenori, funcţionari publici, British Council, Delegaţia Comisiei Europene, beneficiari și potențiali beneficiari de fonduri europene. Narciza este manager de proiect și evaluator de proiecte cu experiență în evaluarea cererilor de finanțare pentru sectorul ONG, competitivitate economică a IMM, capacitate administrativă și resurse umane.

Cursul - care în general necesită o investiție consistentă -  este oferit celor interesați GRATUIT, toate costurile fiind acoperite de finanțarea nerambursabilă obținută de echipa Structural Consulting Group în cadrul proiectului Laboratorul de competențe 502 care face posibilă această oportunitate. 

Program curs:

 • 27 februarie - 3 martie 2019: sesiuni teoretice și practice full day
 • 4 martie 2019: examen de certificare

Descarcă agenda orientativă

Loc de desfășurare:

Iași

Condiții de participare:

Cursanții trebuie să ocupe o poziție de management/antreprenor într-o companie care activează în domeniul IT (consultă coduri CAEN eligibile), fie într-o companie care activează în automotive (consultă coduri CAEN eligibile), fie într-o companie care activează în industrii creative (consultă coduri CAEN eligibile) în Regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Mureș, Sibiu, Harghita, Covasna), Regiunea Vest (județele Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara), Nord-Vest (județele Cluj, Sălaj, Maramureș, Bihor, Satu - Mare, Bistrița - Năsăud) sau Nord - Est (județul Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui). Domiciliul/reședința participantului trebuie să fie, de asemenea, în regiunile eligibile ale proiectului - Nord-Est, Centru, Vest, Nord-Vest. Pentru cei care nu locuiesc în orașul de desfășurare a cursului, asigurăm gratuit cazare și decont transport. Pentru cei care nu locuiesc în orașul de desfășurare a cursului, asigurăm gratuit cazare și decont transport. 

Este obligatorie absolvirea studiilor superioare pentru accesul la training. Conform prevederilor Ghidului solicitantului - condiții specifice, antreprenorul este persoana care își gestionează propria afacere, respectiv acesta trebuie să aibă două calități, de asociat în respectiva companie și de administrator.

Ce trebuie să faci dacă ești interesat?

La curs sunt eligibili să participe manageri și antreprenori cu domiciliul/reședința în una din cele 4 regiuni care activează în una dintre cele 3 industrii: IT, creative sau auto în Regiunea Centru. Companiile în care sunt angajați/pe care le conduc persoanele interesate să participe la cursuri trebuie să aibă autorizat cel puțin un cod CAEN al unei activități principale sau secundare desfășurate în sectorul economic respectiv. Managerii eligibili sunt orice persoane care sunt manageri de proiecte/manageri de echipă/directori/manageri generali etc. care asigură managementul strategic al organizațiilor.

Descarcă lista coduri CAEN Industrii creative

Descarcă lista coduri CAEN IT

Descarcă lista coduri CAEN auto  

Înscrie-te în programul nostru folosind formularul de aici.

Pe lângă informațiile despre tine, va trebui să încarci în formular următoarele documente:

Locurile la curs sunt limitate, înscrierile se fac pe principiul primul venit - primul servit! Poți să ne contactezi la 0725072533 sau pe mail la laborator@fonduri-structurale.ro – Raluca Prelucă. Suntem și pe facebook și pe linkedIN.

Hai! Hai!

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.