Ești membru? Cont nou / Autentificare
Curs management de proiect - Iași - 2018

Curs management de proiect - Iași - 2018

Cursul urmează programa Project Management Institute și se se finalizează cu un examen de certificare recunoscut de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Nu va fi certificare PMP, dar programa cursului urmează tematicile Project Management Institute, în conformitate cu PMBOK, versiunea a 6a:

 • Managementul integrat al proiectului
 • Managementul stakeholderilor
 • Managementul ariei de cuprindere a proiectului
 • Managementul graficului proiectului
 • Managementul costurilor în proiecte
 • Managementul resurselor
 • Managementul comunicării
 • Managementul achizițiilor
 • Managementul calității
 • Managementul riscurilor în proiecte

Formatori. Cursul va fi susținut de Dragoș Jaliu, formator cu peste 10 ani experiență în livrarea cursurilor de management de proiect pentru participanți din România și din străinătate. Dragoș este manager de proiect certificat ANC și deține certificare Project Management Professional (PMP) acordată de Project Management Institute încă din 2005. Dragoș deține experiență practică în gestionarea de proiecte complexe. Dragoș va fi sprijinit de Mirela Jaliu, consultant senior Structural Consulting Group. 

Cursul - care în general necesită o investiție consistentă -  este oferit celor interesați GRATUIT, toate costurile fiind acoperite de finanțarea nerambursabilă obținută de echipa Structural Consulting Group în cadrul proiectului Laboratorul de competențe 502 care face posibilă această oportunitate. 

Program curs:

 • 25 - 29 octombrie 2018: sesiuni teoretice și practice full day
 • 30 octombrie 2018: examen de certificare

Descarcă agenda orientativă

Loc de desfășurare:

Iași

Testimoniale curs management de proiect organizat în cadrul proiectului la Cluj - Napoca (august 2018)

Un curs excepțional, prezentările modulelor training-ului organizate într-un mod constructiv și ușor de înțeles, un adevărat exercițiu de gândire structurată. Sunt bucuros de a fi avut ocazia să particip la acest training.

Radu Corlan, Scrum Master/Test Lead

Mi-a plăcut foarte mult cursul, în special Dragoș, are simțul umorului, știe să se plieze pe stilul fiecăruia și mai ales să se facă înțeles. Cursul în sine pe mine personal m-a ajutat foarte mult să înțeleg cum se desfășoară un proiect, respectiv să am o vedere de ansamblu asupra unui proiect. Iar unele din lucrurile pe care le-am învățat la curs le-am putut implementa cu succes și în viața personală.

Popa Cristian Nicolae, inginer proiectant în industria auto

Am participat la cursul Management de proiect din dorința de afla lucruri noi în ceea ce privește realizarea proiectelor. Așteptările mele au fost depășite prin faptul că pe lângă informațiile primite am avut ocazia să cunosc un trainer deosebit, precum și colegi care ne-au împărtășit din experiența lor. Gânduri bune tuturor!

Sidonia Cîmpean, QuEST Global Engineering Romania 

Credeam ca acest curs o să fie plictisitor, dar, spre suprinderea mea, nu a fost deloc așa; el a fost interactiv și interesant.
Adrian Bocean

Condiții de participare:

Cursanții trebuie să ocupe o poziție de management/antreprenor într-o companie care activează în domeniul IT (consultă coduri CAEN eligibile), fie într-o companie care activează în automotive (consultă coduri CAEN eligibile), fie într-o companie care activează în industrii creative (consultă coduri CAEN eligibile) în Regiunea Nord-Est (județele Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui, Bacău). Domiciliul/reședința participantului trebuie să fie, de asemenea, în regiunile eligibile ale proiectului - Nord-Est, Centru, Vest, Nord-Vest. Pentru cei care nu locuiesc în Iași, asigurăm gratuit cazare și decont transport.  UPDATE: Este obligatorie absolvirea studiilor superioare pentru accesul la training. Conform prevederilor Ghidului solicitantului - condiții specifice, antreprenorul este persoana care își gestionează propria afacere, respectiv acesta trebuie să aibă două calități, de asociat în respectiva companie și de administrator.

Ce trebuie să faci dacă ești interesat?

La curs sunt eligibili să participe manageri și antreprenori cu domiciliul/reședința în una din cele 4 regiuni care activează în una dintre cele 3 industrii: IT, creative sau auto în Regiunea Nord-Est. Companiile în care sunt angajați/pe care le conduc persoanele interesate să participe la cursuri trebuie să aibă autorizat cel puțin un cod CAEN al unei activități principale sau secundare desfășurate în sectorul economic respectiv. Managerii eligibili sunt orice persoane care sunt manageri de proiecte/manageri de echipă/directori/manageri generali etc. care asigură managementul strategic al organizațiilor.

Descarcă lista coduri CAEN Industrii creative

Descarcă lista coduri CAEN IT

Descarcă lista coduri CAEN auto  

Înscrie-te în programul nostru folosind formularul de aici.

Pe lângă informațiile despre tine, va trebui să încarci în formular următoarele documente:

Locurile la curs sunt limitate, înscrierile se fac pe principiul primul venit - primul servit! Poți să ne contactezi la 0725072533 sau pe mail la laborator@fonduri-structurale.ro – Raluca Prelucă. Suntem și pe facebook.

Hai! Hai!

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.