Ești membru? Cont nou / Autentificare
Blog

Ce a citit comunitatea fonduri-structurale.ro în 2017

Dragi prieteni,

Fonduri-structurale.ro a intrat în cel de-al 12-lea an de existență (nu știu dacă își dă seama Dragoș când au trecut atâția ani). Ne străduim să vă aducem în fiecare zi informații relevante despre oportunitățile de finanțare: apeluri lansate, proceduri de lucru, noutăți despre proiectele finanțate cu bani europeni. Nu de puține ori, inspirați de nevoile voastre, am încercat să transmitem sugestii de îmbunătățire a sistemului de implementare a fondurilor europene autorităților responsabile.

Împreună suntem astăzi o comunitate de peste 110.000 membri înregistrați și 43.000 de abonați la newsletter. Unii ar zice că suntem o comunitate mică, noi zicem că suntem o comunitate concentrată de profesioniști care crește atât în număr, cât mai ales în competență și dedicare de la an la an. Vă mulțumim tare mult că ne sunteți alături în fiecare zi!

Sunteți curioși să aflați care sunt informațiile cele mai accesate de comunitatea noastră în 2017? Aruncați un ochi mai jos:

Top cele mai citite știri

  • Nu ar fi departe de adevăr să numim anul 2017 – anul Start-up Nation. Cea mai citită știre de pe fonduri-structurale.ro a fost „Normele de aplicare pentru Programul „Start-up Nation – Romania”, publicate în consultare!” (peste 6500 de afișări), fiind urmată de republicarea din 28 februarie a acestora; Podiumul Start-up Nation mai este completat de anunțul privind publicarea ghidului final în cadrul acestui program și de lista finală a aplicanților
  • Aproape 5000 de afișări a realizat și știrea care anunța că Guvernul nu modifica prevederile privind unitățile protejate din Legea privind persoanele cu dizabilități. Din păcate, aceasta a fost modificată o lună mai târziu într-o nouă ședință de Guvern.
  • 5000 de afișări a făcut și știrea privind Ordonanța de Guvern care stabilea că prefinanțarea se va acorda în tranșe de 10% și solicitarea ștampilei pe documente va fi considerată abatere disciplinară : )

Mențiuni speciale acordăm știrii privind câștigătorii la Gala Fondurilor Structurale 2017 (care a avut cel mai bun impact în social media) și unei știri din 2012 pe care vă place să o recitiți (un interviu al colegei noastre Cristina Pojoga pentru impactnews.ro).

Top 3 cele mai accesate programe

Site-ul nostru conține secțiuni dedicate fiecărui Program Operațional finanțat din fonduri europene în România, în cadrul cărora găsiți fișe actualizate pentru fiecare apel de proiecte lansat de autorități. În anul 2017, cele mai „răsfoite” programe operaționale de către voi au fost:

Top 3 „Alte finanțări”

Pe lângă programele operaționale, există numeroase alte oportunități de finanțare pe care vi le prezentăm în secțiunea „Alte finanțări” – acestea dispar de pe site atunci când expiră termenul de depunere a aplicațiilor. Cele mai citite alte finanțări de către voi au fost în 2017:

  • Orizont 2020 – Instrument pentru IMM-uri inovatoare (5000 afișări)
  • Apel Național Erasmus+ 2017 (3300 afișări)
  • Granturi Electrica pentru „România într-o altă lumină” (2600 afișări)

Ce vești sperați să vă aducă anul 2018? Ce alte informații v-ar ajuta să primiți de la noi?

Proiecte liniștite vă doresc până una alta : )

Cu drag,

Raluca

www.fonduri-structurale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *