Ești membru? Cont nou / Autentificare
Blog

Anul 2017 poate fi anul în care ai câștigat la Gala Fondurilor Structurale. Înscrie-te!

Ce e super fain în viața unui om care scrie și implementează proiecte e că, pe lângă „anul în care s-a căsătorit” sau „anul când i s-a născut un copil”, adaugă în memorie „anul în care i s-a aprobat primul proiect”, „anul în care a semnat primul contract de finanțare mare” sau „anul când a finalizat implementarea unui proiect”. Sigur, există și „anul cu prima noapte nedormită înainte de un termen de depunere a cererii de finanțare” și, din păcate, „anul în care plata unei cereri de rambursare a întârziat îngrozitor de mult” sau anul în care „a făcut plăți către grupul țintă chiar și pe 31 decembrie”. Cu toate acestea, comunitatea celor care implementează proiecte europene în România e într-o continuă creștere și are membri cu un grad din ce în ce mai mare de profesionalism, care acceptă provocări din ce în ce mai mari și care devin din ce în ce mai buni în ceea ce fac.

#GFS 2014

Noi, Reprezentanța Comisiei Europene în România și www.fonduri-structurale.ro, ne dorim să adăugăm în memoria voastră, a oamenilor valoroși care scriu și implementează proiecte cu finanțare comunitară sau alternativă în România și „anul în care ai câștigat la Gala Fondurilor Structurale”.  Am testat memoria celor care au fost premiați la Gala Fondurilor Structurale(GFS) din 2014 și iată ce am primit acum, la 3 ani după decernarea premiilor:

„Proiectul nostru derulat cu sprijinul fondurilor europene a fost unul complex și de succes pentru companie, motiv pentru care cele două premii luate nu au făcut decât să întărească și mai tare însemnătatea proiectului și importanța realizării lui. Aprecierea publică și înmânarea premiilor au adus o creștere a încrederii de sine în primul rând echipei de proiect și apoi o creștere a imaginii Sortilemn în fața colaboratorilor, autorităților și a partenerilor de afaceri. O astfel de Gală este obligatorie pentru recunoașterea succesului fiecărei companii care a implementat proiecte ce aduc valoare companiei și a omului care o deservește. Vă mulțumim încă o dată pentru invitație, premii acordate, ambient și buna dispoziție la Gală!” Alina Lazăr, Director Operațiuni, Sortilemn S.A. – câștigători Gala Fondurilor Structurale 2014, premiul al II-lea la secțiunea „Impact Macro la nivel Micro” și un premiu special.

„Organizațiile care încearcă să aducă inovație și sprijin pentru creșterea calității activității unor sisteme mamut, care sunt destul de rezistente la schimbare (cum este cel al educației, în cazul nostru), au nevoie, mai ales în cazul unor finanțări precum POSDRU 2007-2013, de recunoaștere și re-aducere aminte că munca lor e valoroasă. Gala Fondurilor Structurale a creat pentru noi nu numai un moment de „uite, și alții zic că suntem buni, să nu rămânem copleșiți de sindromul Don Quijote”, ci și de regrupare și împuternicire să continuăm. Cel puțin la fel de bine și, de ce nu, la fel de mult. Păcat că pe structuralele din perioada 2014- 2020 nu a funcționat, cel puțin până în prezent. Gala e un moment ce generează optimism, multă speranță și dă putere să facem treabă, uitând un pic cât de greu a fost până la acel moment” Adina Manea, Director Programe, Tineri pentru Tineri – câștigători Gala Fondurilor Structurale 2014, premiul I la secțiunea „Școala face omul OM”

#GFS 2017

Anul acesta organizăm din nou #GFS și ne propunem să oferim premii și altor proiecte faine! Avem 8 secțiuni în care puteți înscrie inițiativele voastre: de la start-upuri și SESuri cu chef de treabă, la proiecte de educație sau turism; de la investiții de infrastructură de orice fel, la proiecte de agricultură și dezvoltare rurală; de la organizații care au fost administratori de grant, la proiecte finanțate din surse alternative – toate proiectele sunt binevenite în Galaxia Succesului!

Noi, la fonduri-structurale.ro ne-aducem aminte cu foarte mult drag de Gala Fondurilor Structurale 2014. Ne-am super bucura să deveniți parte din amintirile noastre cu Gala Fondurilor Structurale 2017 și să fim parte din amintirile voastre! Înscrieți-vă aici.

În numele echipei „Succesul e … MOLIPSITOR!”,

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *