Ești membru? Cont nou / Autentificare
Blog

WANTED: Studenti silitori si interesati de fondurile europene

Structural Consulting™ Group de mana cu www.fonduri-structurale.ro si cu fratele lui mai mic, www.proiecte-structurale.ro, pleaca in targ sa caute studenti creativi si entuziasti pe care sa-i ajute sa creasca mari, mari, mari!

Dragi studenti,

Indemnati de Centrul de Consiliere si Orientare Profesionala (CeCOP)  din cadrul SNSPA, participam vineri si sambata, 26-27 aprilie 2013, la SNSPA Internship Fair (SIF), eveniment care va avea loc la Biblioteca Academiei (Bd. Dacia, Bucuresti)

Daca doriti “sa intrati in paine” si sunteti interesati de domeniul fondurilor europene, la noi gasiti pachetul complet: informatie, consultanta, training.

Va asteptam la standul nostru cu toate informatiile legate de cum decurg, in general, internship-urile la noi:

1. Cum puteti aplica?

2.Cat dureaza internship-ul?

3. Care vor fi atributiile voastre?

4. Care sunt beneficiile unui internship la noi?

Detalii despre eveniment gasiti aici 

Ne vedem la targ!:)

 

5 thoughts on “WANTED: Studenti silitori si interesati de fondurile europene

  1. Sunt studenta in Anglia la stiinte politice si economice.As vrea sa stiu daca eu pot sa aplic la un asemenea internship si ce trebuie sa fac pt. aceasta, avand in vedere ca la acest moment sunt in Anglia?

  2. Buna! Si pe mine ma intereseaza un astfel de internship. Din pacate, nu pot ajunge la targul desfasurat in Biblioteca Academiei. Pot lua legatura in alt fel cu voi? Vreau sa aflu raspunsurile la intrebarile postate in anunt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *