Ești membru? Cont nou / Autentificare
Blog

Iata finalistii, voi alegeti castigatorii!

Fotografi si  amatori deopotriva ne-au trimis fotografii colorate si inspirate, iar voi, dragi prieteni, le puteti vota dupa bunul plac (sau Like)!:)

Luati de priviti prin galerie, click pe cea mai “aratoasa” si mai adecvata temei concursului “cetatenia europeana”, aflati-i povestea si apasati like-ul!

Puteti vota pana pe 24 martie 2013, iar castigatorii ii anuntam pe 25 martie 2013.

Succes concurentilor!

2 thoughts on “Iata finalistii, voi alegeti castigatorii!

 1. Fotografia lui Baciu Nicoleta Isabella merita locul 1.
  “Conceptul de Cetatean – cetatenie poate fi un model nou pentru a analiza felul in care traim împreuna, în acest concept de cetatean trebuie depasite limitele notiunii “Stat Natiune” si a adopta notiunea de “comunitate”, care inglobeaza cadrul local, national, regional si international in care traiesc persoanele.
  Un cetatean este o persoana care face parte dintr-o comunitate politica. conditia de membru a comunitatii respective este cunoscuta drept cetatenie si include o serie de drepturi si indatoriri. Nu trebuie confundat termnul cu “locuitor al unui oras”, pentru ca a fi cetatean al unui anumit loc nu inseamna ca acel loc este neaparat un oras, se poate face referire la o tara, o regiune etc.
  Cetatenia se poate defini ca: “dreptul si disponibilitatea de a face parte dintr-o comunitate prin intermediul unei activitati auto-reglementate, inclusive, pacifiste si responsabile cu scopul de a optimiza bunastarea publica”.” (PNDR 2007-2013, Manualul Infomare si formare LEADER. M.6 Comunitati locale)
  Conceptul de Cetatean – cetatenie este un termen mai mult filosofic decat juridic.

 2. Fotografia prezentata de domnisoa/doamna Baciu Nicoleta Isabella, merita locul 1.
  Conceptul cetateanului europen este unul al tolerantei, unitatii, valori fundamentale ale omului in comuniune cu toate etnitatile uniunii, desi fotografia ilustreaza mai mult lumina si umbra cetateanului european la inceput de drum, fiecare DIN NOI se gasete IN SPATIUL geografic AL U.E.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *