Ești membru? Cont nou / Autentificare
Blog

UPDATE: Concurs de fotografie in prelungiri!

Spiritul artistic din voi cere amanarea termenului limita de depunere a fotografiilor pana pe 15 martie 2013, ora 14.00! 

Citeste mai jos anuntul concursului:

Concurs! Noi promovam Anul European al Cetatenilor,  tu ne arati cat de inspirat esti!

Esti tanar, pasionat de fotografie si crezi in valorile europene? Exploateaza-ti creativitatea, surprinde o imagine care sa sugereze cum arata conceptul de cetatenie europeana in viziunea ta si trimite-ne-o impreuna cu o scurta descriere si datele tale de contact la adresa de e-mail socializare@fonduri-structurale.ro.

Cu ce te alegi tu?

Fonduri-structurale.ro iti va promova talentul de fotograf pe pagina de blog si de Facebook  siiiiii… daca te numeri printre cei 3 finalisti,  in functie de locul pe care te situezi, castigi un Voucher la Carturesti in valoare de 150, 100 sau 50 de lei!

Grabeste-te sa captezi imaginea potrivita, termenul limita de transmitere este  6 martie 2013, ora 14.00 15 martie 2013, ora 14.00.Dupa primirea pozelor, timp de o saptamana fotografia ta va putea fi vazuta si apreciata pe blogul nostru. Aduna-ti prietenii, colegii, parintii, fratii si surorile sa dea LIKE la poza ta, aprecierile lor vor fi decisive.

Daca vrei sa participi la concurs, citeste Regulamentul aici

Daca ai nevoie de inspiratie, poti gasi mai multe detalii despre cetatenia europeana  aici sau aici.

Pentru alte detalii, echipa bloggerilor iti sta la dispozitie la adresa mai sus mentionata.  Spor la fotografiat!

 

2 thoughts on “UPDATE: Concurs de fotografie in prelungiri!

  1. Maine (16.03.2013) vor fie puse pe blog, iar timp de o saptamana (pana pe 24 martie 2013) vor putea fi votate!:) Pe 25 martie 2013 anuntam castigatorii.
    Mai multe detalii gasiti in regulament.

    Iustina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *