Ești membru? Cont nou / Autentificare
Blog

Inspirație pentru antreprenorii sociali!

Știm că mulți dintre voi pregătiți în această perioadă planuri de afaceri pentru competiția noastră organizată în cadrul Social Start-Up. Ne-am dori să aveți idei faine și viziune pentru a vă îndeplini misiunea socială. Pentru inspirație, vă invităm să descoperiți cum un grup de antreprenori sociali din Timișoara, sprijiniți de noi împreună cu Fundația „Alături de Voi” România în cadrul Acceleratorului de Întreprinderi Sociale, aduce schimbarea în modul cum utilizăm uleiul alimentar.

Oilright este o întreprindere socială fondată de un grup de adevărați „changemakers” care au adus în România un model sloven care funcționează din 2014. Au convins jurații din cadrul concursului nostru de planuri de afaceri de anul trecut și acum caută finanțare suplimentară pentru completat necesarul de echipamente de producție, inclusiv butoaie pentru colectarea uleiului alimentar din scări de bloc, dar și pentru digitalizare și promovare. Vă invităm să îi sprijiniți în campania de crowdfunding achiziționând în avans produsele lor, afacerea voastră poate fi următoarea în căutarea finanțării din partea comunității!

Găsiți campania aici: https://www.consolid8.ro/campanii/149/oilright-punem-uleiul-folosit-la-treaba

Happiness is funding great projects!

Raluca Prelucă,

fonduri-structurale.ro & consolid8.ro

Sursa foto: Oilright

2 thoughts on “Inspirație pentru antreprenorii sociali!

  1. NE INEACA DESURILE DE PLASTIC,SI PRODUSE VEGETALE,DAR NICIUNUL DIN PROGRAMELE VOASTRE NU PREVAD IN MOD EXPRES SPRIJINUL FINANCIAR PENTRU TRANSFORMAREA ACESTORA IN PRODUSE UTILR SOCIETATII, ASA CUM SUNT MATERIALELE COMPOZITE! SI ASTA IN CIUDA FAPTULUI CA UE ARE ELABORATA O LEGISLATIE DE MEDIU ,OBLIGATORIE IN ACEST SENS! Aceste intreprinderi de fabricare a materialelor compozite din deseuri ar rezolva si problemele sociale, si cele de MEDIU, etc. etc. Dar voi , VA LAUDATI CA faceti.” de toate” doar asta nu! DECE?

    • Salut, Lucian! Economia circulară face parte din economia socială și este finanțată prin intermediul apelurilor dedicate acestui sector. Echipa noastră este una destul de mică și chiar dacă ne-am propune, tot nu am putea face „de toate”. Încercăm să ne rezumăm la câteva domenii, informarea corectă a utilizatorilor fonduri-structurale.ro fiind unul dintre acestea.

      Raluca,
      fonduri-structurale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *