Ești membru? Cont nou / Autentificare
Blog

Finanțează o afacere cu sens!

Citești acest mesaj pentru că faci parte din comunitatea oamenilor cu idei faine, comunitatea fonduri-structurale.ro. Comunitatea oamenilor preocupați de succes, a oamenilor de acțiune, care întâmpină provocările împreună și care împreună găsesc soluții.  Pentru voi echipa fonduri-structurale.ro a creat un nou instrument de finanțare, platforma de crowdfunding consolid8.ro. Timpul și dedicarea noastră încearcă să răsplătească interesul cu care voi ne urmăriți.

Primii inițiatori de campanii în cadrul noii platforme sunt membri în comunitatea fonduri-structurale.ro și speră cu ajutorul vostru să își finanțeze proiectele.

V-aduceți aminte de Gala Fondurilor Structurale? Diplomele pe care le-am oferit în cadrul evenimentului au fost printate pe hârtie de mână produsă de Asociația Moara de Hârtie. Echipa asociației gestionează o afacere socială prin care oferă oportunități pentru meșteșugarii din zona Comana, iar acum își doresc să creeze Bucătăria de pe Dealul Morii. Bucătăria va crea locuri de muncă și va oferi mese calde pregătite cu produse locale pentru cei care vizitează Moara de Hârtie, pentru bătrânii singuri și familiile cu mai mulți copii din Comana, județul Giurgiu.

Vor putea dechide bucătăria doar dacă reușesc să strângă banii pentru investiție cu ajutorul nostru, al tuturor! Puteți deja plăti pentru viitoarele voastre prânzuri la Comana pentru voi sau puteți să le oferiți oamenilor din comunitate mese calde, puteți cumpăra super coșuri de Crăciun de oferit cadou colegilor sau rudelor voastre, cărți de rețete și secrete culinare sau tururi ghidate ale localității.

Întoarcerea către comunitate și către cei care aduc plus valoare acesteia este foarte importantă în această perioadă și mai mult ca oricând cumpărăturile noastre de sărbători ar trebui să fie făcute cu sens. Eu mi-am comandat deja rețetele culinare culese de Georgeta Filitti, contribuie și tu la finanțarea unui proiect fain! Iată aici detaliile: https://www.consolid8.ro/campanii/41/bucataria-dealul-morii

Raluca Prelucă,

fonduri-structurale.ro & consolid8.ro

#HappinessIsFundingGreatProjects

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *