Ești membru? Cont nou / Autentificare
Blog

Ați întrebat emag cum poți deschide un magazin pe fonduri europene. Vă răspundem noi!

Emag a publicat zilele trecute o listă cu cele mai „neobișnuite” lucruri pe care utilizatorii le-au căutat la ei pe site. Secțiunea „Întreabă eMAGU’” ne-a sărit în ochi. La întrebarea „unde e bine să te cazezi la Predeal” nu prea putem răspunde pertinent, la „Cum poți deschide un magazin pe fonduri europene” cu siguranță putem!

Deși suntem pe final de perioadă financiară 2014-2020 și oportunitățile de finanțare sunt mai puține, cei care își doresc să înceapă un business nou pot primi până la 100.000 euro bani nerambursabili prin intermediul apelului „SOLIDAR”. În prezent, 116 administratori de grant gestionează o schemă de finanțare pentru cei care doresc să își dezvolte o întreprindere socială. Prin urmare, dacă magazinul pe care utilizatorul Emag dorește să îl deschidă are o componentă socială, poate aplica pentru participarea la cursurile în domeniul economiei sociale pe care administratorii de grant le organizează în această perioadă și apoi la concursurile de planuri de afaceri sociale pentru a obține banii nerambursabili.

Și noi la fonduri-structurale.ro gestionăm o astfel de schemă și în curând vom publica calendarul activităților. Dacă sunteți interesați să participați în proiectul nostru, trimiteți-ne un email la antreprenoriat@fonduri-structurale.ro și vă anunțăm când începem!

Nu uitați și dați de veste și prietenilor: data viitoare când aveți o întrebare legată de finanțările europene, nu ezitați să întrebați f-s.ro-ul!

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

Iată aici infograficul emag:

Sursă infografic: Cristian Florea

One thought on “Ați întrebat emag cum poți deschide un magazin pe fonduri europene. Vă răspundem noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *