Ești membru? Cont nou / Autentificare
Blog

Ce zi este astăzi?

Se analizează nevoile de formare ale comunității antreprenoriale la nivel național și se constată că există nevoi de formare, dar resurse puține (timp & bani).

Se segmentează nevoi, industrii, se corelează așteptări, se studiază tendințele trainingului la nivel internațional, se dezvoltă un proiect care să adreseze integrat nevoile managerilor și antreprenorilor din trei industrii interconectate: IT, automotive și industriile creative. Se ia un produs recunoscut al fonduri-structurale.ro (programul de formare în management de proiect) la care se adaugă programe de formare care nu urmează un șablon încorsetat de standardele ocupaționale, dar care urmează nevoile de formare reale și actuale ale industriilor. Se naște „Laboratorul de competențe 502”. Se obține finanțare nerambursabilă pentru organizarea cursurilor. Ne apucăm de treabă.

Se concretizează 90% dintre riscurile pe care le-am analizat în strategia de răspuns la risc. Ne adaptăm și readaptăm. Construim o echipă de proiect extraordinară. Promovăm cu sprijinul actorilor locali, regionali și naționali oportunitățile pe care le creăm. Ne urcăm în avioane, autobuze, trenuri (uneori greșite), blabla cars, taxi și alte mașini care utilizează aplicații de ride-hailing.  Cunoaștem în cadrul a 17 cursuri organizate pe parcursul a 12 luni peste 400 de oameni excepționali: #OameniiLaboratorului. Pe lângă cei care au luat parte la traininguri în management de proiect, managementul resurselor umane, competențe antreprenoriale, laboratoare de competențe (inovare socială, management de produs, business simulation, managementul inovării), cunoaștem oameni cu viziune din departamentele de resurse umane ale companiilor: oameni care înțeleg cât de importantă este participarea la astfel de programe pentru colegii lor manageri.

În cadrul Laboratorului de competențe 502 am încercat să creăm așteptări corecte! Am livrat traininguri de calitate pentru cei care ne-au acordat încredere. Știm că nu am dezamăgit. Am învățat împreună cu voi, mai facem și altă dată și mai bine! Vă mulțumim! Ați fost foarte faini!

Mulțumesc Dragoș, Dana, Silvia, Cristina, Mirela, Andreea, Corina, Alexandra, Maria, Jennifer, Marcel, Louis, Dan, Bianca, Roxana, Narciza, Elena, Claudia, Luminita, Alexandra (Creața), Vlad, Liviu, Mara, Radu pentru că ați fost o super echipă! Mulțumesc și ofițerilor de monitorizare și de verificare cheltuieli & achiziții pentru răbdare și ajutor!

Astăzi, 28 mai 2019, este ultima zi de implementare a proiectului „Laboratorul de competențe 502”. Suntem printre primele proiecte care se finalizează în cadrul POCU. Să vedem cum ne descurcăm cu rambursările finale : ) Mai jos o poză de astăzi, din Iași, de la ultima activitate din cadrul proiectului. Felicitări celor 18 manageri de proiect nou certificați!

***

Titlu proiect: Laboratorul de competențe 502

Beneficiar: Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL

Valoare proiect: 2277471,73 lei, din care suma finanțării alocate din Programul Operațional Capital Uman:  2163597,78 lei

Rezultate principale atinse:

  • 374 participanți la cursuri
  • 367 persoane certificate
  • 17 sesiuni de cursuri organizate
  • 159 întreprinderi sprijinite, din care 145 de IMMuri

 

One thought on “Ce zi este astăzi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *