Ești membru? Cont nou / Autentificare

Alte Finanţări

Competiția Future Jobs Cup

Solicitanți eligibili Finanțare acordată Termen limită de depunere
organizații neguvernamentale și non-profit, cu naționalitate română, care au dobândit personalitate juridică anterior datei depunerii proiectului, sunt organizate și conduse conform prevederilor legislației care guvernează organizațiile neguvernamentale fără scop lucrativ din România, și anume sunt asociații, fundații sau federații.

Premii:

I - 5.000 $

II - 3.000 $ 

III - 2.000 $

30.04.2024., 23:59

Organizator

Asociația Școala de Valori

Aria de Desfăşurare

Future Jobs Cup încurajează organizațiile de și pentru tineret să acorde un interes sporit subiectului de pregătire a tinerilor pentru viitor, atât în ceea ce privește viața lor profesională și alegerea carierei, cât și din perspectiva de dezvoltare personală. În cadrul proiectului organizațiile sunt invitate să propună inițiative care să fie corelate cu pregătirea tinerilor pentru viitor.

Mecanismul de desfășurare al proiectului

Etapa 1:

Înscrierea în proiect se face pe baza completării formularului de înscriere accesibil de pe site-ul proiectului până la data de 30.04.2024, 23:59.

Etapa 2

Organizațiile nonguvernamentale primesc susținere din partea echipei Asociației Școala de Valori, cât și a mentorilor implicați în proiectul Future Jobs Cup în scopul dezvoltării inițiativei. Termenul pentru transmiterea tuturor livrabilelor pentru a intra în concursul de finanțare este 20.05.2024, 23:59.

Pe tot parcursul acestei etape organizațiile vor primi sprijin din partea Asociației Școala de Valori, cât și a comunității de mentori implicați în proiect. Pe parcursul acestei etapei aplicanții vor dezvolta 2 livrabile:

  • Materialul vizual folosit în cadrul Pitch-ului de prezentare a ideii către juriu (deadline: 20.05.2024, ora 23:59);
  • Completarea formularului de finanțare (deadline: 20.05.2024, ora 23:59);

Punctajul final al echipelor va fi stabilit în urma cumulării de puncte din următoarele 4 categorii:

I. Votul juriului (pondere 80%)

Juriul va fi format din 5 membri: un reprezentant TikTok, un reprezentant Școala de Valori, un reprezentant al unei instituții publice, un reprezentant al mediului de business și un reprezentant al mediului neguvernamental.

Criteriile de jurizare sunt:

  • Relevanță: Proiectul adresează o nevoie reală sau o problemă semnificativă din societate.
  • Inovație: Proiectul reprezintă o noutate, nu a mai fost implementat înainte sau aduce o îmbunătățire a ceva ce există deja.
  • Fezabilitate: Proiectul poate fi implementat și este fezabil din punct de vedere tehnic, financiar și logistic.
  • Impact social sau economic: Proiectul aduce beneficii semnificative asupra societății sau economiei, precum crearea de locuri de muncă, sustenabilitatea mediului sau îmbunătățirea calității vieții.
  • Sustenabilitate: Proiectul are o strategie de monetizare și generare de venituri care să-i asigure funcționarea pe termen lung.
  • Pitch-ul de prezentare: Proiectul este prezentat într-un mod clar și persuasiv, însoțit de un material vizual atractiv, într-un timp de maxim 3 minute.

*Fiecare criteriu de jurizare va fi notat pe o scală de la 1 la 10.

II. Votul colegilor (20 % pondere)

Fiecare aplicant are posibilitatea de a acorda un punct unei alte organizații din competiție;

Echipele vor primi punctele doar dacă participă și ele la procesul de votare.

Etapa 3:

Această etapă este destinată celor 3 echipe care beneficiază de finanțarea inițiativelor propuse.

Pe parcursul acestei etape echipele vor fi sprijinite de Școala de Valori, beneficiind de feedback și întâlniri de monitorizare.

Pentru mai multe detalii click aici.

Vizualizări: 81
Contact

E-mail: office@scoaladevalori.ro