Ești membru? Cont nou / Autentificare

Alte Finanţări

Google.org Impact Challenge: Incluziunea digitală, în centrul redresării economice

Beneficiari eligibili Finanțare acordată Termen limită de depunere
  • Organizații non-profit;
  •  Organizații cu scop lucrativ;
  • Instituții academice.
50.000 - 250.000 euro 1 martie 2021

Finanțator

Google, în parteneriat cu INCO Group

Buget

Bugetul total al apelului este în valoare de 2.000.000 euro. Organizațiile selectate pentru finanțare vor beneficia și de posibilă asistență personalizată de la Google pentru a fi ajutate cu proiectele lor.

Obiectiv

Se dorește împuternicirea organizațiilor non-profit, organizațiilor cu scop lucrativ și instituțiilor academice care folosesc tehnologia și inovația pentru a ajuta indivizii și comunitățile să dobândească noi competențe pentru viitor.

Criterii de aplicare

  • Ambiţie

Se caută idei inovatoare care să îmbunătățească viața oamenilor, idei care demonstrează viziune și au o misiune clară. Trebuie explicat clar modul în care inițiativa aduce schimbări pozitive în comunitate, țară sau regiunea locală prin egalizarea câmpului de joc digital.

  • Fezabilitate

Propunerea ar trebui să aibă planuri bine dezvoltate și realiste de executat. Se caută proiecte promițătoare și, de asemenea, idei în stadiu incipient care ar putea decola prin finanțare catalitică.

  • Scalabilitate

Se caută idei care au potențial de amploare, idei care pot fi puse în aplicare în mod eficient și durabil în toată țara și nu numai cu ajutorul pentru eforturi multianuale. Este fundamental ca proiectul să sprijine redresarea economică sau dezvoltarea economică la scară largă.

  • Inovaţie

Inițiativa trebuie să iasă în evidență de restul, fie că este vorba despre execuție, metodologie, dinamică de echipă sau filozofie. Este recomandată includerea factorilor care fac ideea diferită sau unică în ceea ce privește modul în care contribuie la redresarea economică mai largă și modul în care închide decalajul digital într-un mod incluziv.

Criterii de eligibilitate

Provocarea este deschisă oricărei organizații caritabile non-profit, instituții academice sau de cercetare publice sau private sau unei companii cu scop lucrativ care are un proiect caritabil care se află în una dintre următoarele țări: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia, Slovenia. Persoanele fără afiliere organizațională nu sunt eligibile.

Întreprinderile cu scop lucrativ înregistrate sau formate în conformitate cu legile uneia dintre țările eligibile pot aplica dacă proiectul propus pentru grant are un scop caritabil explicit și sunt dispuse să pună la dispoziția celor interesați în mod gratuit orice IP (Intellectual Property) creat sau distribuit cu ajutorul grantului. Se caută inovatori care înțeleg nevoile atât în ​​comunitățile lor locale, cât și în țări și folosesc tehnologia și inovația pentru a ajuta indivizii și comunitățile să dobândească noi competențe pentru viitor. 

Evaluarea aplicațiilor

Google.org, alături de INCO Group și grupul de experți vor contribui pentru a ajuta Google.org să selecteze organizațiile care vor primi finanțare.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Vizualizări: 137
Contact

Google.org Impact Challenge Central and Eastern Europe (CEE)

cee-challenge@google.com