Ești membru? Cont nou / Autentificare

Alte Finanţări

Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions și Coca-Cola România - Competiția Future Makers Soluții Coronavirus

Beneficiari eligibili Finanțare acordată Termen limită de depunere
  • Organizații non-guvernamentale
  • Grupuri civice
  • Grupuri de inițiativă fără formă juridică și
  • Antreprenori

Aplicanții pot fi individuali sau în echipe, cu mențiunea că este încurajată formarea de echipe (de max. 5 pers) în cadrul competiției.

Cel puțin jumătate din membrii unei echipe înscrise are vârsta între 18-29 de ani la data înscrierii.

10.000 euro + suport de know-how pentru o implementare rapidă și de impact

Echipa câștigătoare va putea participa în cadrul programului de incubare Future Makers 2020, pe durata a 4 luni calendaristice începând cu luna iulie, dacă își va manifesta interesul. 

25 martie 2020, ora 23:59

Operator de program

Global Shapers Bucharest Hub și Asociația Social Innovation Solutions

Finanțator

Coca-Cola România

Obiectiv

Programul are ca obiectiv oferirea de suport pentru soluții de inovare socială în contextul Coronavirus care susțin accesul la distanță la muncă, sănătate, educație, cultură, bunuri & servicii, îmbunătățirea relației cu autoritățile, protejarea celor afectați sau informare corectă despre Coronavirus.

Condiții de eligibilitate ale proiectului

  • Proiectele pot fi idei atât în stadiu incipient de implementare, cu nevoi de dezvoltare, cât și în stadiul de funcționare care răspund la provocările pe care epidemia de Coronavirus Covid-19 le aduce.
  • Proiectul se derulează în România, dar nu este obligatoriu sa aiba scală națională, poate ajuta și o comunitate sau mai multe. Dacă acoperă mai multe țări este necesar ca inițiatorul și cel puțin jumătate din echipă să fie în România.
  • Solutia poate fi implementata cu acces imediat pentru cei cărora se adresează în maxim o săptămână de la data selecției.

Criterii de evaluare

  1. Piață: Echipa aplicantă a identificat o nevoie în piață neadresată sau neadresată suficient și vine cu argumente pentru justificarea alegerii sale.
  2. Claritatea modelului de business propus: Există o legătură logică între nevoile identificate, obiectivele propuse, lista de activități, resursele pe care aplicantul le alocă pentru proiect, rezultatele așteptate.
  3. Inovarea adusă prin soluția găsită.
  4. Capacitate de evoluție și învățare: Echipă aplicanta identifică pașii următori pe care îi are de făcut până la un model de business viabil.
  5. Vizibilitatea proiectului (aplicantul a identificat metode și canale viabile, care vor răspunde nevoilor de promovare a proiectului)
  6. Experiență anterioară: Echipă a mai investit timp, energie și a realizat acțiuni concrete până acum pentru idee. 
  7. Relevanța ideii pentru contextul României.
  8. Inclusivitate; există diversitate, (gen, rural/urban, minorități)

Pentru mai multe detalii, click aici

Vizualizări: 189
Contact

Pentru orice neclarități referitoare la conținutul și interpretarea prezentului Regulament, contactați Organizatorul la adresa de email: hello@innovationsolutions.eu