Ești membru? Cont nou / Autentificare

Alte Finanţări

Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021 - Competiţie Proiecte de Mobilităţi dedicată organizaţiilor de cercetare

Beneficiari eligibili Finanțare acordată Termen limită de depunere
Promotorul de Proiect va trebui să fie o organizaţie de cercetare eligibilă din România. Partenerii eligibili pot fi organizaţii de cercetare sau companii cu sediul în România sau în Norvegia.

Apelul de propuneri impune ca proiectele să fie depuse de către un consorţiu alcătuit din cel puţin o entitate legală din România şi una din Norvegia.

1.200 euro 20 noiembrie 2019

Operator de program

Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), împreună cu Partenerii de Program Donori, Research Council of Norway (RCN, Norvegia) şi RANNIS (Islanda)

Finanțator

Mecanismele Financiare SEE & Norvegian 2014-2021

Buget

90.000 euro

Scop

Finanțarea proiectelor colaborative de cercetare care urmăresc dezvoltarea cunoștințelor bazate pe cercetare în România.

Activități eligibile

Proiectele de cercetare vor include acţiuni dedicate privind explorarea potenţialului pentru viitoare aplicaţii comune dintre partenerii din România şi cei din Norvegia în cadrul apelurilor de propuneri de proiecte finanţate la nivel european, precum şi din alte surse de finanţare internaţionale.

Arii tematice

  • Energie
  • Mediu
  • Sănătate
  • Ştiinţe Sociale şi Umaniste, inclusiv studii de gen şi studii privind incluziunea socială
  • TIC
  • Biotehnologie

Criterii de evaluare

  1. Nu mai puţin de 10% din totalul cheltuielilor eligibile ale programului vor fi dedicate proiectelor din cadrul topicii Roma inclusion and empowerment;
  2. În lista finală a proiectelor care vor fi finanţate în cadrul ariei tematice „Ştiinţe Sociale şi Umaniste, inclusiv studii de gen şi studii privind incluziunea socială”, se vor reflecta studiile de gen şi cele privind incluziunea socială;
  3. În cadrul ariei tematice “Energie”, propunerea de proiect care se adresează topicii Carbon Capture and Storage (CCS), va avea prioritate printre propunerile de proiect cu scoruri egale.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Vizualizări: 83
Contact

Website: https://uefiscdi.gov.ro/

Persoana de contact:

Monica Cruceru
Coordonator competiție
Telefon: +40 21 308 05 61
Fax: +40 21 311 59 92
monica.cruceru@uefiscdi.ro