Ești membru? Cont nou / Autentificare

Alte Finanţări

Programul RO-Cultura - Primul apel de proiecte pentru inițiative bilaterale

Beneficiari eligibili Finanțare acordată Termen limită de depunere

Trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 • să poată desfășura activități în domeniul vizat de inițiativa bilaterală;
 • se încadrează în una din următoarele categorii:
  • entități publice sau private, comerciale sau necomerciale sau organizații non-guvernamentale înființate ca persoane juridice în unul dintre Statele Donatoare;
  • entități publice sau private, comerciale sau necomerciale sau organizații non-guvernamentale înființate ca persoane juridice în România.

Pentru o inițiativă bilaterală finanțată în cadrul acestui apel, sumele forfetare se acordă pentru maxim 2 persoane/solicitant. Suma acordată pentru fiecare persoană este de:

 • maxim 1.260 euro pentru deplasări din România în Norvegia;
 • maxim 1.635 euro pentru deplasări din România în Islanda;
 • maxim 1.025 euro pentru deplasări din România în Liechtenstein;
 • maxim 1.280 euro pentru deplasări din Norvegia, Islanda, Liechtenstein în România

 

 

13 septembrie 2019

Finanțator

Mecanismul Financiar SEE 2014-2021

Operator de program

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale

Buget

45.000 de euro

Obiectivul programului

Scopul programului RO-CULTURA îl reprezintă consolidarea dezvoltării economice și sociale prin cooperare culturală, antreprenoriat cultural și managementului patrimoniului cultural.

Scopul inițiativei bilaterale este de a dezvolta proiecte viitoare implementate în parteneriat ce pot fi depuse în cadrul apelului Restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice deschis în cadrul RO-Cultura în perioada 5 iunie 2019 – 7 octombrie 2019.

Activități eligibile

Prezentul apel de inițiative bilaterale urmărește să acorde sprijin în vederea identificării de parteneri de proiect pentru pregătirea și dezvoltarea unei propuneri de proiect în parteneriat cu entități din Statele Donatoare, prin următoarele activități eligibile:

 1. Activități realizate în vederea dezvoltării de parteneriate între entitățile din România și cele din Statele Donatoare, prin intermediul întâlnirilor de lucru, schimbului de cunoștințe/experiență, în scopul elaborării unor proiecte viitoare referitoare la monumente istorice ce pot fi depuse spre finanțare în cadrul apelului de proiecte Restaurarea și revitalizarea monumentelor istorice aferent Programului;
 2. Activități pentru identificarea de parteneri în scopul dezvoltării în parteneriat de proiecte referitoare la monumente istorice ce pot fi depuse în cadrul apelului de proiecte Restaurarea și revitalizarea monumentelor istoriceprin participarea la conferințe, seminarii, ateliere de lucru ce vizează patrimoniul cultural.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Vizualizări: 3
Contact

Programul RO-Cultura

E-mail: bilateral@ro-cultura.ro

Telefon: + 40 21 222 84 79 (interior 107)

Persoană de contact: Dna. Cornelia PREDOIU

Website: www.ro-cultura.ro

Facebook: Programul RO-Cultura