Ești membru? Cont nou / Autentificare

Alte Finanţări

Proiectul de parteneriat Worth – Apel de proiecte destinat Start-Up-urilor și IMM-urilor din industria creativă

Beneficiari eligibili Finanțare acordată Termen limită de depunere
Parteneriat între designeri, artizani, IMM-uri și Start-Up-uri stabilite într-un stat membru UE sau într-o țară asociată COSME din industriile fashion și lifestyle, inclusiv: industria textilă, de bijuterii, încălțăminte, accesorii, mobilă, blană, piele și decorațiuni interioare.

Parteneriatele trebuie să fie constituite între minimum 2 persoane legale, dar pot fi maximum 3 parteneri/propunerea de proiecte.

 • 10.000 € per proiect;
 • Coaching

De-a lungul a trei ani, 150 de proiecte vor fi finanțate.

31 Octombrie 2019,

23:59 CET

Finanțator

Programul COSME al Uniunii Europene pentru Competitivitatea Întreprinderilor Mici și Mijlocii

Tipuri de suport

 1. 10.000 € per proiect;
 2. Coaching fie pe baza unor competențe tehnice sau soft, pentru a ridica relevanța proiectelor și pentru a spori capacitățile partenerilor;
 3. Facilitarea legăturilor profesionale personalizate și poziționarea pe piață între partenerii proiectelor și alți actori (cumpărători, comercianți cu amănuntul, intermediari financiari, investitori și media) prin organizarea de activități de networking, evenimente internaționale și furnizarea de legături cu părțile interesate;
 4. Facilitarea accesul pe piață prin identificarea și organizarea participării fiecăruia dintre parteneriate în cel puțin două expoziții sau evenimente relevante pentru a prezenta rezultatele parteneriatelor.

Obiectiv

Proiectul de parteneriat Worth dorește să încurajeze conexiunile dintre designeri, artizani, IMM-uri și firmele de IT, susținute prin EASME și își dorește să încurajeze parteneriatele din modă și industria de lifestyle prin:

 • Sporirea cooperării;
 • Integrarea creativității, designului și inovarea tehnologică în IMM-uri;
 • Încurajând produsele inovatoare și valoroase dezvoltate în colaborarea dintre designeri și producători sau companii din domeniul tehnologiei.

Activități eligibile

Activități care au ca scop dezvoltarea de produse sau prototipuri cu valoare adăugată și inovatoare. Produsele trebuie să se încadreze în sfera de fashion sau din sfera industriei de lifestyle.

Criterii de evaluare

Cele mai multe scoruri vor fi clasate pe o listă scurtă de proiecte finalizate, având în vedere o acoperire echilibrată pe sectoare industriale și se limitează la 150 de parteneriate pe întreaga durată a programului.

Evenimentul WORTH Weekend este ultima etapă a procesului de evaluare pentru a ajunge la verdictul final al parteneriatelor care vor fi propuse spre finanțare. Proiectele listate pe scurt vor fi obligate să ia parte la eveniment pentru a participa la interviurile cu membrii consiliului de conducere pentru a elabora preocupările care pot apărea în timpul evaluărilor inițiale și pentru a cunoaște în primul rând capacitățile operaționale ale parteneriatului pentru a implementa cu succes proiectul.
Procesul final de evaluare constă în 2 etape:

 • evaluarea draftului propunerii de proiect (depusă înainte de data limită);
 • interviuri de evaluare la fața locului cu Comitetul Director (în timpul evenimentului)

Rezoluția finală se va baza pe decizia întregului Comitet Director, având în vedere performanța partenerilor în timpul activităților Weekendului WORTH.

Pentru mai multe detalii, click aici.

Vizualizări: 41
Contact

Proiectul de parteneriat WORTH

E-mail:

info@worthproject.eu

helpdesk@worthproject.eu

Știri recente
Azi, 11 august 2020
Ieri, 10 august 2020