Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ai intrebari privind fondurile europene? Ministerul Afacerilor Europene a inaugurat, ieri, un centru de informare!

Ministerul Afacerilor Europene a inaugurat ieri, 27 februarie 2012, Centrul de informare pentru Instrumente Structurale, realizat printr-un proiect cu finantare nerambursabila ce are ca scop diseminarea informatiilor relevante referitoare la fondurile europene si de coeziune si promovarea elaborarii de proiecte viabile.

Centrul de informare vizeaza atat informarea persoanelor, companiilor si institutiilor publice locale si centrale cu privire la oportunitatile de finantare existente, cat si identificarea si evidentierea proiectelor de succes ce se pot constitui ca modele de buna practica.

Ce aduce nou Centrul?

Centrul de informare inaugurat ieri isi propune sa construiasca o legatura mai puternica si o comunicare mai eficienta cu beneficiarii si potentialii beneficiari ai fondurilor structurale si de coeziune, acestia urmand sa primesca raspunsuri rapide la intrebari (pe loc sau in maxim 24 de ore), insotite de explicatii ample, prezentate intr-un limbaj simplu si intr-o atmosfera informala.

Pentru a raspunde cat mai prompt si mai documentat solicitarilor publicului, expertii centrului de informare se vor afla intr-o permanenta legatura cu autoritatile de management si cu organismele intermediare implicate in gestionarea celor 7 programe operationale finantate din fonduri structurale si de coeziune.

„Am o intrebare. Unde o adresez?”

Pentru a beneficia de asistenta oferita de Centrul de informare pentru Instrumente Structurale, puteti:

  • suna la numarul de telefon 021.9340 (cu tarif normal din orice retea de telefonie);
  • vizita sediul Centrului amplasat in Bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 54 B, parter, de luni pana vineri intre orele 10.00 si 18.00 si sambata de la 10.00 la 16.00.

Iustina Sacalus,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 110