Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinta pentru beneficiarii si potentialii beneficiari ai POSCCE, organizata la Brasov

AM POSCCE organizeaza, la Brasov, in data de 17 ianuarie 2012, o conferinta regionala in cadrul proiectului „Sprijin pentru organizare de evenimente AM POSCCE”.


Conferinta se va desfasura la Hotel Aro Palace, sala Europa I, B-dul Eroilor nr. 27, incepand cu ora 9:00 si sunt invitati sa participe reprezentanti ai potentialilor beneficiari ai POSCCE, beneficiarii POSCCE, ONG-uri, precum si alti actori interesati: asociatii profesionale, camere de comert si industrie, institutii financiar-bancare, prefecturi, autoritati publice, mass-media etc.

In cadrul acestui eveniment vor fi prezentate informatii de actualitate in legatura cu POSCCE si proiectele co-finantate prin intermediul acestui program. Prezentarile vor fi sustinute de catre reprezentanti ai AM POSCCE, ai Organismelor Intermediare si invitati ai AM POSCCE.

Conferinta va fi structurata pe doua sectiuni:

  • Sectiunea I - oportunitati de finantare prin POSCCE si prezentarea de produse de garantare;
  • Sectiunea a II-a - aspecte privind implementarea proiectelor finantate prin POSCCE (inclusiv prezentarea unor proiecte de succes). Dupa fiecare sectiune, sunt prevazute sesiuni de intrebari si raspunsuri.

In masura in care sunteti interesati sa participati la aceasta conferinta, va puteti adresa persoanei de contact, pana la data de 12 ianuarie 2012.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Detalii suplimentare puteti obtine de la:
Laura Tase, Coordonator Evenimente
Tel. +40 756 652 042,
Fax: +40 21 311 99 54,
E-mail: laura.tase@perfect-tour.ro

Sursa: AM POSCCE

Vizualizări: 89