Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Gradul de contractare al fondurilor pe POR in Regiunea Vest, aproape 95% la sfarsitul anului 2011

ADR Vest a anuntat ca, pe parcursul lunii decembrie a acestui an, a semnat 15 contractate de finantare pentru proiecte din Regiunea Vest ce primesc fonduri nerambursabile prin Regio – POR. Cele 15 proiecte cumuleaza o valoare totala de aproximativ 64 de milioane euro dintre care, 48 de milioane euro reprezinta valoarea finantarii nerambursabile.

Astfel, ADR Vest a semnat pana in prezent contracte de finantare pentru 258 de proiecte finantate prin POR in Regiunea Vest. Proiectele contractate cumuleaza o valoare totala de aproximativ 550 milioane euro dintre care, aproape 400 de milioane euro reprezinta valoarea finantarii nerambursabile. Platile efectuate pana in prezent, in cadrul proiectelor contracte in Regiunea Vest, depasesc 100 milioane euro.

In consecinta, gradul de contractare din cadrul programului, la nivelul Regiunii Vest, la sfarsitul anului 2011, a ajuns la aproape 95% din alocarea financiara pentru regiune.

Proiectele pentru care se vor semna contractele de finantare in prima parte a anului 2012 vor determina un grad de contractare de 100% din alocarea financiara.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 60