Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fonduri-structurale.ro sprijina campania "Tu esti Mos Craciun"!

Fundatia CRED - Centrul Roman Pentru Educatie Si Democratie in parteneriat cu Asociatia SUFLET MAI BUN si Asociatia ATITUDINI SI ALTERNATIVE organizeaza cea de-a II–a editie a campaniei "TU esti MOS CRACIUN".

In 2009, prin aceasta campanie, au fost ajutati 100 de copii din Bucuresti. In acest an, initiatorii demersului isi propun sa ajute 100 de copii cu varste intre 5-12 ani aflati in centre de plasamente sau care provin din familii dezavantajate din punct de vedere financiar, din Municipiul Bucuresti. Pentru cazurile speciale din localitatile aflate in afara campaniei, identificate de organizatori, lista ramane deschisa.

Campania isi propune sa adune dorintele copiilor aflati in dificultate sub forma de scrisori catre Mos Craciun si sa le faca, prin intermediul site-ului campaniei, cunoscute persoanelor care pot si doresc sa ajute la indeplinirea lor.

"Tu esti Mos Craciun"
devine astfel un mod de a ajuta si a indeplini visele celor mici si, mai mult, o campanie a oamenilor pentru oameni. Un lucru mic pentru un suflet mare.

Vrei si Tu sa fii MOS CRACIUN in acest an? Citeste scrisorile copiilor aici si alege ce dorinta vrei sa indeplinesti.

Pentru mai multe detalii:
Catalina Badoiu-coordonator de proiect Asociatia Atitudini si Alternative
Tel. +40730.920.390
E-mail: catalina.badoiu@atitudini-on.ro

Mihai Voicu
- coordonator de proiect Fundatia CRED
Tel: +40723.563.557
E-mail: voicumihaita@yahoo.com

* Campanie sustinuta de www.fonduri-structurale.ro - Structural Consulting™ Group

Vizualizări: 89